thelifeofadreamer

00:36

Kategori: Allmänt

Jag är jättedålig på att uppdatera er om vad som händer. Om träning och vad jag gör om dagarna och var jag ska jobba i sommar. Just nu känns som att allt sakta med säkert svänger i rätt riktning. Jag jobbar stenhårt med att få knät i skick. Jag försöker hosta upp så många rehabpass jag bara hinner med under dagtid för att sedan träna i hallen kvällstid. Och det ger resultat. Inte varje dag (för ibland går det mer bak än fram), men ibland får jag småsmå bevis som pekar i rätt riktning, vilket får mig att fortsätta. Dessutom känns det alltid bra efter gymmet, jag gör mig själv stolt som orkar. Sen börjar jag lugna ner mig mentalt efter England kaoset. Det är först nu jag börjar inse att jag är hemma, och att jag inte behöver ha ont i magen för någonting.

Om dagarna är jag ofta vikarie. Just nu är jag till exempel syslöjdslärare för högstadiet. Gör mitt bästa vad gäller sömnad, och gör man bara det klarar man sig ju oftast bra ;) Rings jag inte in för att vikka, så sover jag sent, käkar frukost i lugn och ro, kittlas, kikar utsikten från balkongen och gör mig redo för dagens träningar. 

Och i helgen var vi ju som sagt i Vasa. Många skratt, 8h buss och två domarerfarehter rikare var vi sedan tillbaka på Åland natten till måndag. Det var en kul resa. Bilderna i inlägget är från resan. Några av dem är Fannys, men jag tror vi är så bra vänner att hon inte mindar om jag laddar upp dem här .. ;)

Vad gäller flickisen jag skrev om i förra inlägget kan det ju tyckas konstigt att jag inte får springa, men får göra flickis. Grejen är den att jag får göra alla sorts "frånskjut" med benet, men inga landningar. Så jag får hoppa uppåt med mitt op knä, men inte landa på det. Således är joggning, 100 sorters hopp och alla sorters volter just nu stukna från min sakerjagfårgöra-lista. Så nu vet ni. 

Och sommarjobb har jag fått! 

Som sagt, det vänder. Sakta. Men säkert. 

image description

Kommentarer

 • sofia säger:

  Hej tjejen! har precis hittat din blogg, och jag har så mkt frågor. Jag har iaf precis förstört mitt korsband, igen. Jag opererade mig första gången för ca. 9 månader sen , och en fotbollsträning senare så är det av igen. Jag är så jävla ledsen. Det finns inte ord att beskriva, jag hade verkligen precis kommit tillbaka och var så lycklig. Jag känner typ ingen som har varit med om det här, så hittade jag din blogg. Du måste vara den typ enda jag vet nu som har kännt exakt som jag känner nu. Hela världen bara rasar. Fotbollen är mitt liv, och nu känns livet förstört. Alla säger nu att jag borde sluta. Men jag älskar det så mycket, men vet inte om det är värt det.. Hur gjorde du med din andra operation? Vilken metod användes och vad säger din läkare/sjukgymnast? Är det svårare andra gången? Du ser, mina frågor tar typ aldrig slut.. Svara gärna på min mejl om du vill ! och tack för fin blogg! kram!

  2012-03-14 | 19:11:18
 • Malin säger:

  Hej Sofia!  Kolla din mejl, skickade typ en halv novell till dig om korsband.. Kul att du hörde av dig! :)

  2012-03-15 | 23:25:38

Kommentera inlägget här: