thelifeofadreamer

Rhoddan 2

Kategori: Allmänt

Idag sprack knäppet på min favvobikini!! Bajs! Sen hyrde vi moppar, bestämde att vi skulle köra åt höger och poff så gjorde vi det. God middag och långa promenader hann vi med.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/770488/images/2012/pic_204712706.jpg" class="image">

Rhoddan

Kategori: Allmänt

Chillar i en soffa på hotellet. Efter att ha stigit upp halv 5 imorse känner vi oss lagom möra nu och ska snart gå och tutta. Eller så tar vi ett nattbad, vi får se hur det slutar..

Vädret är kanon, poolen fin och jag har inte bränt mig (än) hurra! Skönt med semester!

Nån som hjälper en flyga då man glömt hur man gör

Kategori: Allmänt

Känns som jag tenderar att blogga varje gång Rezgar är på bortamatch.. haha. Så är hur som helst fallet även denna gång. Han kommer hem på måndag igen, och då sätter vi oss på båten mot Sverige för att sedan åka till Rhodos :D Ska bli skönt att slappa! Annars har jag fortsatt jobbat som gympalärare dehär veckorna. Bränt ryggen har jag också gjort, trots solkräm. Kan inte påstå annat än att jag har typ världens känsligaste hud. Kul liv. 

Idag ska vi bottenmåla båten. Håller alla tummar för en båttur imorrn kväll, vore fantastiskt skönt i dethär vädret. Annars måste jag fara till gymmet idag samt åka till Bollhalla senare ikväll. Och så ska jag heja på Cypern ikväll i Euro, HA! hejdå :)


You get up just as fast as you can

Kategori: Allmänt

Är arg på min hals och arg på att sitta still och arg på att inte få träna. Har druckit en halv liter varm oboy och diverse annat som skulle kunna hjälpa halsen på traven till att eventuellt kännas lite lite lite bättre. Men nej. Lackar sönder och är rastlös. 

Ni kan ju få en självskriven egopics i klagandets ära! Godnatt.
In the blink of a night

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort något jag inte gjort på jag vet inte hur många år ... nämligen ringt till skolan och sagt att jag är sjuk! Så vitt jag vet sjukanmälde jag mig inte en enda gång under hela högstadiet, och under lusse gick man ju så få timmar vissa dagar att det knappast behövdes. Givetvis hade detta inte med ett behov av att gå i skolan att göra, utan snarare det faktum att vi är bannade från träning om vi stannat hemma sjuka.. Hur som haver har jag faktiskt varit sjuk sedan i måndags, men det var först igår kväll som jag insåg att det inte går att skrika mer med min hals för det enda jag åstadkommer i ljudväg är typ harklingar och viskningar. Gympalärare är ju inte idealiskt då. Får se om jag måste ta ett bajshalsprov senare idag, har inte tid att vara sjuk.

Annars har jag utnyttjat sjukandet så gott jag kan, till exempel med att gå andra skedets bilteori. Kul liv. Men nu är det ju gjort iaf! Sen har jag haft träff med Åse. Wii, jag är SÅ pepp på dehär sista veckorna innan hopptestet nu. Vill bara tränatränaträna för att kunna göra så bra ifrån mig jag kan! 

Och så har det varit gympatävlingar i helgen. Dömde klass D och C, samt kollade på resten av flickornas tävlingar. Helt kul.


Deidrix, Lovvan och EP!

C0014 gänget... ;) 

Några ur bronsgruppen gör bryggs

Klass B- och C-are :)

And when that rainbow is shining over you ...

Kategori: Allmänt

Kikar resor. Grekland Spanien Italien Kroatien Frankrike Turkiet Cypern.

Finns så mycket att välja på! Min pöjk har somnat, alltför trött för att orka hjälpa mig...... Men det gör inget det, jag är bara glad att han är hemma igen :)

And we start real slow

Kategori: Allmänt

Blev lite orolig för att jag skulle overdo:a det med knät i och med att jag fick börja studsa på det igår... har en tendens att göra så. Tack och lov vaknade jag utan värk eller ont idag, och kunde köra ett hederligt gympass med precis alla övningar. Dessutom gick joggningen riktigt bra idag! Dock isade jag knät efter träningen och ska se hur hårt jag kör på det i morgon. Gäller ju att vänja det i långsam takt nu, så att inget krånglar. 

Annars har jag käkat middag med mamma och syrrorna, cruisat med Elin, handlat och sagt hej till pappa som kom hem från Italien. Nu ska jag ta lite kvällsfika, och efter det tutta. Imorrn kommer Rezgar heem :D 

Här får ni en "cool" bild ;) 


They say that time changes things, but you actually have to change them yourself

Kategori: Allmänt

Om ni tittar ordentligt på bilden kommer ni ser art jag hoppar på höger ben. Var till Erkki idag. För att citera "Jag ser inte orsaker till att hålla det länge till nu innan jag ger grönt ljus". Hopptest i början av juni (ändrat från midsommar), senan har läkt fint och korsbandet sitter där det ska.

Say no more ;)

Gympa om en månad ish?!? Gaaalet isf!!!

We are about to turn it on

Kategori: Allmänt

Dagens hyllning får gå till ett gäng brudar jag träffar typ varje dag. Dels för att de gör min vardag så mycket roligare och dels för att de är världens bästa träningskompisar. Jag har ett speciellt förhållande till var och en av tjejerna, och alla betyder så himla mycket för gruppen! Jag kan inte räkna på hur många timmar vi spenderat ihop. I hallen, på resor, på olika uppvisningar, tävlingar, jobb (!), middagar ja allt möjligt. Och man lär känna varandra så bra..Man vet vem som blir sur över vad, vem som är laktos (!!), vem som har en viss vattenflaska, vem som hatar flickis på bom, vem som är vig i ryggen, vem som kommer på minuten till träningarna, vem som snubblar i allt som finns, vem som sjunger med högt till låtar, vem som ogillar dans, vem som har vilken dräkt, vem som är kär, vem som gillar vilken musik... ;) Ni gör varje träning roligare och jag tycker om er så HIMLA mycket!

Frida Hanna Fanny Lina Sofia Celine Mollie Deidre Lovis Emma och Matilda, de är helt enkelt för fina för att inte förtjäna en sådan här text. I GRUPPEN ... 

Vem känner dej bäst? Probably HP och EP eftersom de är mina syrror
Vem är omtycktast av eran gympa lärare? HAHA, jaa, vad säger vi?? Allihop ;)
Vem låter mest? Hmm, Hanna och Sofia! ;)
Vem pluggar mest på fritiden? Ojojoj, Deidre är sjukt smart.. med tror inte hon pluggar massor. Äh FANNY det får bli du! ;)
Vem kollar på barnprogram? Emma!
Vem är wannabe Pippi? Hm, Lina är ju lite som pippi och Lovis :)
Vem är alltid glad? Tidu Tidu Tidu, kan hon vara arg??
Vem blir alltid klar med styrkan först? Typ Mollie?? Alltid klar supersnabbt!
Vem har sömnproblem? Haha, Friida tar du den ?? ;)
Vem säger daaaah oftast? Ingen. Det är töntigt.
Vem beter sig vuxnast? Deidre, eller Frida (när hon vill). Inte jag iaf!
Vem lyssnar på Carola? hahaha, säkert Fanny hon kan alla mellolåtar så!
Vem sjunger bäst? Det tror jag Cellox gör! Hon borde sjunga mer!
Vem kan slåss bäst? Sånt gör ju inte vi ju.
Vem tål inte mjölk? FANNY och SOFIA
Vem har iPhone? haha .. --->


KLART SLUT för ikväll!

To make me break the floor

Kategori: Allmänt

Ååh! Sitter hemma och längtar ihjäl mig tills Rezgar kommer hem igen. Klart jag fattar att man måste ha bortamatcher också, men diggar inte att de är borta en vecka. Försöker underhålla mig själv med att söka resor (hehe, vi funderar på att dra på en i början av juni/slutet på maj).. Om vi kan åka beror givetvis på hur de spelar, kul liv att inte veta när man har ledigt. Hur som haver hur som haver, vill bara att dagarna går fort nu så han är hemma igen :) // kärtjej92

Annars har vi haft vårfest idag. Var hyper som ett annat överaktivt barn. Serro, ni borde se hur jag blir när jag ska visa upp gympa. Hoppar upp och ner i en kvart i sträck och dansar till all musik som spelas (och inte spelas). Längtar så sjukt till jag får tävla igen och gå för fullt. Kommer väl dö av adrenalinkicken det kommer ge mig eller något.. ;) Vårt program gick hur som helst bra, och det var roligt. Annars tyckte jag truppen hade satt ihop fina tumblinglängor och trampett/hopp, helt annat än jag sett förut så det var kul!

Sen har jag jobbat för tidningen i helgen!! Hur kul!? Jag gillade det iaf, fick se på fotboll och skriva om det som jobb. Helt okej! 

Och nu ska jag nog titta på en film tror jag, och krypa ner under vårt tjocka duntäcke. Taggar två träningar imorrn, och på tisdag ska jag till Erkki! 


Valborg och Första maj

Kategori: Allmänt

Valborg har det  vart och förkylning har jag fått. Dessutom brände jag mitt ansikte när jag var gympalärare i förrgår. Tjena redface. Valborg blev ritkgit trevligt och bra. Vi golfade lite, grillade, åt chips och godis, tittade på när det simmades, fiskade, grillade abborre samt sov i bil. Trevlig helg och ännu bättre att vi vaknade i tid den 1 maj och alla hann till sina träningar. Sen har jag jobbat lite under veckan, och tränat. Men träningen har gått bajs för jag har blviit förkyld. Är bara jättetung i kroppen och pallar inte bli anfådd för då får jag värk i huvudet. Hoppas det försvinner snabbt! 

Här är lite bilder från valborg.