thelifeofadreamer

In the blink of a night

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort något jag inte gjort på jag vet inte hur många år ... nämligen ringt till skolan och sagt att jag är sjuk! Så vitt jag vet sjukanmälde jag mig inte en enda gång under hela högstadiet, och under lusse gick man ju så få timmar vissa dagar att det knappast behövdes. Givetvis hade detta inte med ett behov av att gå i skolan att göra, utan snarare det faktum att vi är bannade från träning om vi stannat hemma sjuka.. Hur som haver har jag faktiskt varit sjuk sedan i måndags, men det var först igår kväll som jag insåg att det inte går att skrika mer med min hals för det enda jag åstadkommer i ljudväg är typ harklingar och viskningar. Gympalärare är ju inte idealiskt då. Får se om jag måste ta ett bajshalsprov senare idag, har inte tid att vara sjuk.

Annars har jag utnyttjat sjukandet så gott jag kan, till exempel med att gå andra skedets bilteori. Kul liv. Men nu är det ju gjort iaf! Sen har jag haft träff med Åse. Wii, jag är SÅ pepp på dehär sista veckorna innan hopptestet nu. Vill bara tränatränaträna för att kunna göra så bra ifrån mig jag kan! 

Och så har det varit gympatävlingar i helgen. Dömde klass D och C, samt kollade på resten av flickornas tävlingar. Helt kul.


Deidrix, Lovvan och EP!

C0014 gänget... ;) 

Några ur bronsgruppen gör bryggs

Klass B- och C-are :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: