thelifeofadreamer

To make me break the floor

Kategori: Allmänt

Ååh! Sitter hemma och längtar ihjäl mig tills Rezgar kommer hem igen. Klart jag fattar att man måste ha bortamatcher också, men diggar inte att de är borta en vecka. Försöker underhålla mig själv med att söka resor (hehe, vi funderar på att dra på en i början av juni/slutet på maj).. Om vi kan åka beror givetvis på hur de spelar, kul liv att inte veta när man har ledigt. Hur som haver hur som haver, vill bara att dagarna går fort nu så han är hemma igen :) // kärtjej92

Annars har vi haft vårfest idag. Var hyper som ett annat överaktivt barn. Serro, ni borde se hur jag blir när jag ska visa upp gympa. Hoppar upp och ner i en kvart i sträck och dansar till all musik som spelas (och inte spelas). Längtar så sjukt till jag får tävla igen och gå för fullt. Kommer väl dö av adrenalinkicken det kommer ge mig eller något.. ;) Vårt program gick hur som helst bra, och det var roligt. Annars tyckte jag truppen hade satt ihop fina tumblinglängor och trampett/hopp, helt annat än jag sett förut så det var kul!

Sen har jag jobbat för tidningen i helgen!! Hur kul!? Jag gillade det iaf, fick se på fotboll och skriva om det som jobb. Helt okej! 

Och nu ska jag nog titta på en film tror jag, och krypa ner under vårt tjocka duntäcke. Taggar två träningar imorrn, och på tisdag ska jag till Erkki! 


Kommentarer

 • Linn säger:

  Ååååh, blir så glad av att läsa om gympaglädjen! Haha, jag ser hur enda risken för katastrof på din fantastiska comebackdag är hur du blir helt över-hyper av adrenalin och med total-blackout och spaghettiben som resultat!! ^_ ^

  2012-05-07 | 07:00:22
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Jaa gympaglädje är ju så underbaaar!!! Haha! Kommer vara taggad till tusen iaf, åååååååååh vad jag läängtaaar!!! :D kram till dig Linn!

  2012-05-08 | 00:48:11

Kommentera inlägget här: