thelifeofadreamer

t IS dag

Kategori:

Träffade Åse idag. Kom dit med mitt kanske sämsta humör men försökte samla mig. Blir alltid på dåligt humör när jag ska diskutera framtiden vad gäller gympan. Gick hur som därifrån med griller i huvudet. Nu ligger jag i soffan och bussen till Eckerö går om 25 min. NU känner jag dock bara för att träna 100 år isträck, få tillbaka alla muskler och kunna ta ett beslut. Är asbra på att bestämma mig för att inte fara i sista stund... Dock är det ju först på torsdag vi har dugga. Nu ska jag kolla på daning with the stars iaf. Hoppas Shawn vinner.

Show must go on

Kategori:

Måndag. Ibland springer veckorna, för att sedan sega upp och stanna helt. Är hemma måndag tisdag nu, har inte fått mitt svenska personnummer och resten av klassen ska ut på f'ältstudier och observerar vad sjukgymnaster gör. Känns som jag har lite koll på det iaf ;) 
 
Annars då. Rezgar har skrivit på för ett till år med IFK. Innebär med säkerhet typ 20 000 extra turer med Rosella. Men så känns det bäst så. Också nästa sommar hemma på ön säkrad! Och sen vet inte jag hur jag gör med hela gympagrejen än. Bermuda kommer ju upp på tapeten till sommaren .. så blir det satsning mot det så lär jag ju vilja träna i vår. Återstår att se huruvida mitt knä fortsätter vara i trotsåldern eller om det tänker börja samarbeta. Hur som var det smartast för R att skriva på, för vi kan spendera mest tid tillsammans så! 
 
Sen har min yngsta syster fyllt fjortis och min yngsta kusin lärt sig skillnaden på färger. Fabulösa faktum båda två.
 
Vad gäller träning är jag ungefär inte motiverad över huvudtaget. Hittade ingen riktig orsak till att träna första månaden efter 3e (sjukt med 3, jag vet!) smällen. Så gick mest omkring och stod på händer några sekunder / gjorde 2 situps. Sen var det tråkigt och jag återgick till att se på youtubeklipp och drömma om tiden innan allt bajs började. Hur som helst, försöker säga åt mig själv att ta det lungt och hitta tillbaka låååångsamt. Och det hjälper! Igår tränade jag ett riktigt fint rehabpass, med följd att jag typ haltar av träningsvärk idag..! Sen ska vi åka och skida i december. Jag Rezgar och 10 kompisar ska bo i en stuga i Sälen under mellandagarna. Min förhoppning är att kunna skida. Kräver inte mycket annat! Har lovat mig själv att inte riskera något.. är det blå backar som gäller och inte svarta så får jag väl ta det. Jag slipper ju ta landningar i skidbacken iaf, till skillnad från i gympan. Och det tycks vara just landningar knät inte pallar.. 
 
Nu nog pratat om det. Ska återgå till att tömma över mitt bildarkiv till stora datorn. För denhär måste omformateras. TJUHU för att bilder och dokument försvinner då! 
 
Ikväll träning igen. 
 
 

And you'll understand

Kategori:

Glögg med mandlar, House avsnitt och träningsvärk i axlarna. Klagar inte på annat än att jag måste stiga upp tidigt imorrn. Längtar till helgen också!

Tell me, what do you know about dreaming?

Kategori:

Kan äntligen bli människa igen. Knät jag kraschade igen för en månad sen är inte fantastisk fint inuti, men korsbandet sitter där det ska! Orkade inte berätta desto vidare här utan antog att ni skulle räkna ut vad som hänt.

Mediala menisken funderar jag på imorrn. Ikväll blir det barr och ett avsnitt house. Älskar när saker går vägen.

121112

Kategori:

Råddigt inlägg!

Kategori:

Igår gick jag och sova klockan 20.30. Vaknade vid 7 och var pigg. Sen gick jag till skolan och palperade ställen på bålen. Är inte stormförtjust i varken spinalutskott eller julgransmuskler ;) Vi har haft all anatomi på benet nu (2 veckor sen) och så har vi haft lite sjukgymnastik om det. SJUKT intressant. Dog och svimmade typ varje lektion för jag ville lära mig mer mer mer mer mer. Om ni ber mig kan jag iaf rabbla upp alla muskler i benet nu, samt ligament, bursor, blodkärl och nerver (okej nerverna har jag bajsat lite på, men ge mig 3 dagar till så kan jag det med). Creds till mig själv indeed! Anatomi gör mig glad. Låter säkert helt vrickat (har lite vrickade drag ibland), men blir så glad när jag förstår och får ahaaa upplevelser hela tiden. Som VILKEN muskels senfäste det var som gick sönder bakom knät förra gången jag drog korsbandet, eller VARFÖR man får ont om man har close compartment, eller HUR man gör sidovacklingstest, eller VILKA muskler som fäster på gåsfoten. Skulle kunna fortsätta i 700 år, men ni får kanske inte samma lugn och ro av anatomi som jag får. Lever hur som helst typ ihop med min anatomi atlas. Hoppas nu bara på att lite intresse för bålen infinner sig snart... 

Annars ska jag göra ett nytt försök till MR imorrn. Plockar upp HP från ön inatt så får vi ressällskap av varandra, bra jobb där mamma! Annars har jag pysslat med lite allt möjligt dehär veckorna jag varit frånvarande från bloggen. Som varit på Cirque du soleil i Globen, och skaffat lägenhet i Stockholm, varit på avslutningsmiddag med IFK och börjat bita på naglarna igen. Men ja, de grejerna kanske jag berättar om senare. Här kan ni få se två bilder jag också blir glad av. Första från middan, och andra på gympa!
 
 
 
 

Inte en dag har gått

Kategori:

MR på fredag. Flög till Åbo med Hanna i måndags, cirklade runt där ovanför ett tag innan vi flög tillbaka pga dimman. Inga konstigheter. Skulle ha magnetröntgas för två veckor sen, kameran gick sönder. Inga konstigheter. 
 
Nu är jag i Stockholm. Ligger och fryser under mitt duntäcke. Har ont i halsen och är typ bombsäker på att jag kommer bli förkyld. Med lite tur är det bara en kort en. Vill se på valvaka ikväll, har tenta imorrn. Tenderar att göra saker jag känner för istället för det jag borde nuförtiden. Skönt ibland. Vissa dagar innebär det att jag intar digistivekex och juice som enda föda, för att sedan övergå i att maratonuppdatera facebook. Vissa kvällar känner jag för att lägga mig 03.30, då gör jag det. Andra dagar sover jag 3 timmar mitt på dagen. 
 
Har skrivit så många texter som jag inte publicerat. Vet inte hur jag ska få en början så skriver slutet först vissa gånger, för att sedan göra precis tvärt om andra. Får inte orden att passa ihop efter varandra och struntar i att fortsätta, eller så är jag missnöjd med resultatet. Försöker att inte tänka på och ta det som det kommer. Svårt. Försöker lära mig.