thelifeofadreamer

Skyfall

Kategori:

Requiem for a dream

Kategori:

My world was shattered I was torn apart 
Like someone took a knife and drove it deep in my heart 
You walked out that door I swore that I didn't care 
But I lost everything darling then and there
 
-If I could turn back time, Cher

Its so strange when youre down and lying on the floor
How you rise, shake your head, get up and ask for more
Clear-headed and open-eyed
With nothing left untried
Standing calmly at the crossroads,no desire to run
Theres no hurry any more when all is said and done

-When all is said and done, ABBA

 
 

-

Kategori:

Life is just a game of inches.
One half step too late or too early you don't quite make it.
One half second too slow or too fast and you don't quite catch it.

Beslut. Får damp. Jag förstår inte varför jag föddes med beslutsångest. Ältar allt så jäkla hårt och så jäkla mycket. ALLA som bryr sig om mig råder mig att göra det som känns rätt, och ändå är det svårt. Jag vet knappt vad som är rätt längre.

111012

Kategori:

Idag har varit en fullproppad dag. Har hunnit med massor. Höjdpunkten var när jag for till gymmet och sprang på eftermiddagen.

Nu ikväll hade vi Nordi och Emma över till oss på middag. Vi lagade trerätters och konfunderade över ditt och datt. Bilden är Emmas men föreställer mig och R, ett geleljus samt vår varmrätt som Nordi lagat!

No pain, no gain

Kategori:

Jag åkte inte tillbaka till skolan igår. Fick plugga hemma, och tacka vet jag det. Gjorde en kanonträning, och fick tillbaka en glad och sprittande känsla i kroppen. Älskar att vara glad. Älskar när det bubblar i en. Kom i alla fall hem efter träningen och skypeade med världens bästa Maria! Var så skönt att se och prata lite med henne igen. Nu spelar min man fifa, men efter att jag avklarat en dusch torde han vara klar och då ska vi se på film och käka poppisar. 

Förresten har jag typ välrdens bästa nyhet! Jag kommer troligtvis tävla matta om två veckor. Hur fantastiskt är inte det? Jag ÄLSKAR min mattserie, och att få göra den med lite volter i (om så lätta) kommer kännas så himla bra. Min mattseriemusik är den mest spelade i min iPod, och det är så ofantligt många stunder jag suttit med musik i öronen med ögonen stängda och fantiserat om att få göra en HEL serie till musiken. Återigen, fantastiskt. 

Nu dusch!


Min musik ♥

Please be good

Kategori:

Jag och oktober är inte såhär tighta (sätter pekfingret och långfingret i kors för att illustrera). Får nästan en hopplös evighetskänsla när det blippar upp 1/10 på kalendern. När jag är vaken känns det som jag sover, och när jag sover känns det som jag är vaken. Får ingen struktur. Ena stunden vill jag så mycket, och i nästa stirrar jag apatiskt ut över Ålandshav från vår balkong. Jag har verkligen ingen lust över huvudtaget att dra till Stockholm imorrn. Inte för att jag inte trivs eller så, jag bara orkar inte eller vill inte. Vill typ spendera min tid med att ömsom laga geleljus ömsom ta tupplurer i sängen. Bring on november, eller snö eller julbelysning eller Lucia, eller Halloween.. Men jag palllllar inte mer oktober!

NYC

Kategori: