thelifeofadreamer

Uppdatering, woho!

Kategori: Vardag

Alltså man kan ju ärligt talat inte säga att jag uppdaterar er särskilt ofta om vad som händer. Både blogg och Facebook är jag rätt trött på och vill man hänga med i svängarna (för det svänger rätt mycket) så ska man följa med på instagram där jag iaf lyckas få upp någon bild ibland. Sen kan vi ju som andra grej konstatera att designen är otroligt ful och hemskt på denhär bloggen, och det ger mig relativt stor ångest när jag ska skriva något här, faktiskt.

Den senaste veckan har min family lämnat mig för varmare breddgrader. Så medan de spenderar tid på stränder, i shoppingcenter och vid världens högsta byggnader sysselsätter jag mig med att läsa om bukspottskörtlar, hemoglobin, lungor och annat som hör inre organ till. Och det är intressant, mycket roligare än det låter. Vill lära mig böckerna utantill, men tyvärr går det ju inte riktigt så lätt. Önskar de var lika lättlästa som Harry Potter ;) (dock vill jag bajsa på lipider och spjälkning av fetter i allmänhet). Igår drog också min man iväg, på veckans andra bortamatch närmare bestämt. Han kommer hem inatt dock, så det är bra. Är som sagt mörkrädd som en annan barnunge och vill gärna somna i famnen på honom istället för ensam, ihopkrupen under två täcken och livrädd. Fattar inte hur jag bodde ensam i 3 månader i England utan att få hjärtsnörp.

Under mampaphannaemmas Dubaivecka har vi iaf fått låna huset hur mycket vi vill. Så i onsdags var Johannes och Emma över och lagade pizza och umgicks. Riktigt trevligt, och skönt att kunna prata med Emma!

Och när jag nu berättar typ så mycket jag orkar om allt möjligt kan jag ju berätta lite om dagen. Jag vakande i vanlig ordning senare än jag borde, kasta mig in i garderoben för att hitta något att slänga på mig, sprang nerför trapporna och drog till Havtorn för att luncha med Jenny. Trevligt såklart och kul att se av tjejen igen :) sen köpte jag lördagsgodis, for via mammaopappa för att läsa tidningen, drog och tränade (satte nytt pers på 3 km woho!), hem, plugg & dusch och efter det var jag på middag till Rezgars mamma. Supermysigt och trevligt. Kom därifrån lite före 11 och sen dess har jag typ tittat i mina böcker och försökt motivera mig till att plugga lite till. Snällaste Veronica lovade skypea med mig imorrn dock och reda ut lite kring tentan (som är på måndag!).

Näj men om man skulle käka lite Dumle då. Fantastiskt godis, förstår inte att jag åt mer av det när jag var liten och man kunde proppa i sig vad som helst!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: