thelifeofadreamer

2012 del lV

Kategori:

Vad var din största framgång 2012?

Att jag lärde mig att bara vara. Det var nog det viktigaste. Sen att jag lyckades ta mig genom hela hösten och december och få alla studiepoäng man skulle få var en smärre framgång då jag knappt var i skolan. Att jag kom tillbaka till min älskade sal och fick gympa igen var underbart, har älskat den sporten så innerligt så att äntligen få vara tillbaka var en känsla jag aldrig kommer glömma. Att kunna skida igen, och att få höra att korsbandet var helt efter en helvetesmånad med MR och sjukhusbesök finns nog också med på listan över största framgång..

Största misstaget?

När jag backade in i en bil i somras? (skäms än...). Hm annars vet jag inte såhär direkt, vet inte om jag tagit något drastiskt felbeslut nu iår?

Något du önskade dig och fick?

Att jag skulle känna att Karolinska och studierna var rätt för mig. Kanske för rätt? Har långt framskridna planer på att gå till läkare. Ni kan få höra mer om det i ett annat inlägg.. men att studera kroppen, och arbeta med människor har visat sig vara helt rätt för mig!

Något du önskade dig och inte fick?

En tävlingscomeback. När det small till i knät mitt i voltserien fanns inte ord för att beskriva min uppgivenhet. Allt gick ur mig. Hade så gärna tävlat. Hade så gärna sett att det aldrig hänt..

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

Oj datum!! Kommer knappt ihåg ett enda. Men kan räkna upp lite händelser jag minns istället! Minns typ Midsommar bra, som vi firade hos Nordi. Och i september när jag började på KI. Sen när vi ordnade Utmaningen för 60 barn och klädde ut oss till gladiatorer i Bollhalla. Minns Lady Gaga konserten i Helsingfors och Cirque du Soleil i Globen. Minns alla kvällar framför OS(!!!), och bastukvällar på Rödhamn. Rockoff, Juldan och Valborg var alla roliga kvällar och cruise och IFK matcher (i regn) men Elin kommer jag också minnas!

Vad fick dig att må bra?

Rezgar Rezgar Rezgar. Den mannen alltså. Mår bra bara av att titta på honom. Han är allt jag behöver och att se på när han äter kan göra min dag. Blir bara kärare för varje dag som går och är så glad att jag har han. Sen att han kan hantera när jag får i nerverna på saker och ting är ju fantastiskt, för det kan jag typ inte hantera själv! Haha


Kommentarer

 • Linn säger:

  Love love love!!! Typ gråter lite, jag är så himla glad för din skull!!!! Kärlek är det finaste! OCh så garvar jag lite åt att du backat in i en bil... XD Jag körde på en bil med min Posten-golfbil när jag sommarjobbade en gång, trodde också jag skulle dö och sjunka genom jorden. Men ägaren var trevlig trots att det var en samlarbil från Tyskland........

  2013-01-09 | 17:04:52
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Linn du är för go! TACK så mycket!
  Haha sekunden när man kör in i en bil måste ju vara bland det mest jobbiga någonsin.....

  2013-01-14 | 14:05:10

Kommentera inlägget här: