thelifeofadreamer

FSGM hösten 2013

Kategori:

Har varit i Helsingfors hela helgen på gympatävlingar. Så himla roligt. Ska plocka ut mina höjdpunkter från resan tänkte jag. 
 
För det första när mina småflickor skulle göra sin första tävling. De var så nervösa att de knappt visste vad de hette, och när de sedan skulle marschera in har jag aldrig sett så raka ryggar. Gullungarna! 
 
För det andra, kvällen på Marski (hotellet där vi sov). Rolig middag och rolig efterföljande kväll. Är så himla skoj att resa med gympaflicksen, för vi har alltid så roligt. 
 
För det tredje, E- och F- tjejernas tävling. Jag dömde i helgen den här klassen för första gången, och det var så himla kul. Trodde jag skulle ha svårt att få ner D-poängen (difficulty) och E-poängen (execution) samtidigt, men när det väl kom till kritan så satt allt på plats och det gick bra både att skriva ner krumelurerna och att dra avdragen! 
 
För det fjärde när vi lekte och dansade och busade i lekrummet med småflickorna påväg hem. Höjdpunkten var givetvis då Emma skulle leka "Delfinhäst" och kastade sig ner i golvet med tänderna före, men en liten gymnast på ryggen. Skrattade så jag inte fick luft tillsammans med Celine hela kvällen. 
 
Och här kan ni få en bild! Så kul att jobba med dessa flickor oh se hur de går framåt, både på träning och tävling! 
 
 

Kommentarer

  • Fanny S säger:

    Vad kul att det gick bra att döma E/F!! Är så imponerad! :) Förstår inte hur man hinner få med allt annat utom bara avdrag!

    Svar: Ja det var jätteskoj! :) trodde jag skulle glömma alla krumelurer jag, men det fick mycket bättre än väntat! Hade matta och hopp, och mattan går ju ändå ganska "långsamt" jämfört med typ barr, haha, så det var skönt att börja med det :)
    MP

    2013-11-04 | 14:20:20

Kommentera inlägget här: