thelifeofadreamer

4 år

Kategori: Gymnastik

Jag måste berätta en sak för er som är viktig för mig att minnas. Vet ni att det gått över 4 år sedan jag rev av det där förbannade korsbandet första gången nu? Det är så sjukt att föreställa sig den tiden, för det är så ofantligt lång tid.  När det gått så lång tid så hinner så mycket förändras, framför allt jag, Malin. Jag gick från att vara en 17 åring till att en blivande 22-åring. Livet tog en helomsväng och jag fick kämpa mer än jag gjort förut i mitt liv. Herregud vad jag kämpade för att allt skulle bli bra igen. Slet och grät och tränade, och så om igen. För var dag som går får jag mer perspektiv på saken, och kan se det mer objektivt. Jag tycker fortfarande att det är så ofantligt orättvist att det skulle drabba mig, som värdesatte gymnastiken som en av de viktigaste, och roligaste sakerna i mitt liv. Det känns hemskt att ta något sådant från en människa. Dessutom var jag bra på det jag gjorde, och även om jag aldrig hade blivit en världsgymnast så skulle jag velat ha möjligheten att gå vidare inom någon annan idrott, uppfylla min egen dröm om att tävla ett FM i gymnastik, och så skulle jag ha velat sluta för att jag tyckte det var dags, inte för att jag måste. Fasiken vad det tog hårt att bli skadad sådär. Skulle vilja ge mitt 17-åriga jag en klapp på axeln för allt slit och en uppmaning om att saker löser sig tillslut, kanske inte på det sätt jag hoppades, men på andra sätt. Jag tror aldrig jag gjort så många olika saker i mitt liv som under dessa fyra år. Det tvingade mig att göra något nytt. Idag har jag skapat mig en vardag där jag verkligen trivs och mår bra, jag är väldigt lyckligt lottad och jag skrattar innerligt någon gång under varje dag. Saker har blivit bra igen. Men det är klart man saknar något som en gång var en så stor del av en. Det kommer i vågor som sköljer över en. Vissa dagar ingenting (och tränarrollen gör ju så ENORMT mycket för att jag inte ska dö av saknad på samma sätt!), men andra dagar så kan jag få ont i hjärtat av hur mycket jag saknar kittlet i magen. Adrenalinet innan man testar något nytt, när man måste kombinera adrenalinrushen med koncentration och bemästra sitt eget psyke för att våga köra..
 
Jag försöker se saker från den ljusare sidan. Jag har sagt att den dag mina gymnaster är mer motiverade än mig så lägger jag av och går ut ur hallen för gott. Och orsaken till att jag är så motiverad som tränare är säkerligen för att jag själv aldrig blev klar, och det är en egenskap jag själv tror kommer driva mig långt i min nya roll. På sätt och vis så ger det mig tillfredställelse att se mina gymnaster köra de övningar jag vill kunna göra, som jag inte kommer kunna göra igen, och det är ju också något som känns väldigt bra.
 
4 år alltså. 4 år av tålmodighet, försöka pånytt, aldrig ge upp, orkar lite till, tro att det går, gråt, skratt, hopp, motgångar men också framgångar. Jag blev inte skadefri. Men, jag blev jag. 
 

Senaste och påsk!

Kategori:

HÄJ! Jösses vad jag glider ifrån dethär med uppdatering på bloggen! Mycket som händer i vanlig ordning, och i veckan hann det bli lite för mycket tror jag .. När jag träffade fina Emma i torsdags eftermiddag så var jag så trött att jag inte visste hur jag skulle orka hålla mig vaken till kvällen. Borde lära mig att:
1. stessa ner
2. Säga nej till saker 
Kanske det kommer med åldern, hoppas på det ;)
Annars så har det varit påsk och den har jag spenderat i Bollhalla och med mina vänner! I fredags hade vi långträning mellan 10-16 och dirren efter det stack jag till Flöjt i Kungsö för att ha spelkväll. Absolut Överrens och Upp till Bevis är så sjukt roliga spel! Efter det for jag hem och tuttade medan resten gjorde Arken. På lördagen hängde jag med ut dock, slutade med att jag hade damp på en äckelgubbe och funderade på slagsmål, men kände (mina biceps till trots) att det fick räcka med utskällning ;) jaja. Sen på söndagen var det traditionsenlig påskäggsjakt hos mommo och moffa och idag måndag har jag varit i hallen igen. Varit ute i solen har jag också, fantastiskt väder! Dessutom har jag smidit planer med Virre om att dra till Bulgarien och heja fram svenskorna i EM, skulle vara så sjukt kul! Se Mustafina live på ett mästerskap vore ju onekligen väldigt fantastiskt. Om det blir av beror på om Virre måste kommentera för SVT eller inte dock, så vi får se i veckan hur det blir. Hoppas på inte .. hehe. Henne hann jag med att träffa en snabbis på SM förra helgen också, som Emma och jag var och kikade på i Stockholm (därav bilden). Kul att ses igen! påtal om SM, vilket fräckt fristående Emma Larsson har! Tänk om vi har sådana gymnaster om några år.. Aldrig sluta drömma, eller hur var det? :)
 

Tester och middag

Kategori:

Söndag idag alltså. Jag hade planerat in en tupplur dirren efter gympatesterna imorse, men den kom aldrig till skott och istället babblade jag bort eftermiddagen med mina systrar. Testerna imorse gick i alla fall bra, väldigt skoj när tjejrna själva märker att de blivit bättre på något och hur det plötsligt går mycket lättare än innan. Dock svårt att vara objektiv när jag ska bedöma.. man vet ju PRECIS vilka småfel de brukar ha, och då tar man färdigt på sig glasögonen som lätt hittar just dom felen, även om helheten i sig är bra. Nåja, tur att vi är flera tränare som hjälps åt att bedöma filmerna sen :) Mommo och moffa var till oss och åt idag också, det var jättemysigt och jag tycker om dem så himla mycket <3 finaste mommo och moffa! 
 
Nu ligger jag i min säng och är sjukt trött. Vilket är lite jobbigt för det är min favvodag på tv idag, först Mästarnas mästare (med Christian Olsson idag!!!) och sen Annika Bengtsson på tv4. Ska nog laga lite kokosbollar så jag orkar med ;) hehe
 
Här är en av mina fina silvertjejer som testades i spagater :)
 

Högskoleprov och bebissnack!

Kategori: Vardag

Puh! Äntligen så är högskoleprovet skrivet. Lite trött på att jag inte orkade ta tag i mig själv och öva ordentligt innan, men det kändes helt okej, första mattedelarna kändes skitbra! Det jäkla provet tog hur som hela dagen och först halv 6 kunde jag traska ut från Lusse. Då for jag direkt via Draken för att hämta kebab och sen for jag ut till Emma och mötte upp henne och Alexandra för tjejsnack. Är så skönt att ha något att göra när killarna är på bortamatch. Dessutom är jag ju helt till mig för att båda väntar smått!!! Jag älskar bebisar, och det är ju ännu häftigare när jag får höra direkt från dem hur allt går osv. Hihi! Blir ju knäppt detta när det är massa Emmor hela tiden. Men ni som läser håller nog koll på vem som är vem tror jag. Syster Emma, bästis Emma och vänta bebis Emma, haha! :D 

Hittade btw en gammal bild på mig och Mollie från första året jag var tränare :) börjar bli ett tag sen!! Imorrn är det brons- silver- guld- och diamanttester i Bollhalla, så blir ännu en tidig morgon för mig. Men det vet ni ju att jag bara tycker är skoj (för att klargöra så är det ju då inte den tidiga morgonen som är skoj utan testerna, givetvis!). 

Torsdag

Kategori: Vardag

Asså bläk vad kaosiga dagar!! Haha, är inte van att jobba många dagar i rad ;) igår (ledig dag från hallen) så slocknade jag i soffan efter skolan och sov hela eftermiddagen. Jösses vad det är skönt att sova när man är trött! Annars så ger de små ettorna en ordentligt med energi och många saker att diskutera kring, (idag fick jag trösta en som blev ledsen för att det var fjärilskotletter, och eleven ville inte äta fjärilar.. Gullisen!). De är väldigt söta. Nu ska jag försöka ta mig och träna innan jag ska till hallen och träffa mina gympafröknar. Mitt knä är rätt bajsigt för tillfället så funderar på hur jag ska värma upp, kan knappt gå på det just nu så kanske det får bli gummibandsuppvärmning! Jaja, det löser jag på något sätt bara jag ser till att ta mig dit..! 

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Kategori:

 
Får bli en egopix från 2012! Haha, väldigt seriös sådan när man ser på den noga. Hur som. Idag fick jag vikariat fram till påsk, weeii :D Trivs skitbra i skolorna, verkligen fantastiskt att jobba med barn! Pluggandet går ju verkligen sådär, meen en dag ska jag väl ta tag i det också. Annars har mitt knä typ bajsat på sig och tar så jäkla ont just nu. Är helt sjukt att det måste reagera såhär. Visst det har sina orsaker denna gång, men jag blir så ledsen när jag inte kan det jag vill. Annars, mycket hemligt på gång (haha) och nya projekt att ta tag i. Väldigt kul. Väldigt roliga dagar just nu. Älskar att vara i hallen som vanligt, och i helgen när några av mina gymnaster var och tävlade i Esbo så rös jag verkligen av hur mycket de gått fram och då blir jag så himla stolt. Tänk att alla timmar i hallen blir så värda när man ser en serie på 1 minut.