thelifeofadreamer

Naila

Kategori:

Livet handlar ju någonstans om att ha levt så lyckligt som möjligt och göra så mycket av livet som möjligt. Så vi tänkte, varför inte skaffa hund? Varför inte testa det när vi båda vill? 
Och så poff, så gjorde vi det! :) i söndags tog vi båten över till Sverige och sov hos Nordi innan vi tidigt i måndags körde ner till Jönköping för att hämta upp vår lilla prinsessa, Naila. 

Och hon är så himla snäll! Gnyr lite på nätterna gör hon, men i övrigt är hon hur söt som helst och är med på allt vi hittar på till henne. Idag hade vi vårt första bråk dock... Imorse klockan 07.00 hade hon aldrig varit piggare i sitt liv och tyckte det var dags för oss att stiga upp. Jag, som inte ville ha kiss i sovrummet, gjorde också det och glad som en lärka sprang hon brevid när vi skulle ut och kissa. Väl i vår "park" där vi tänkt att hon ska göra sina behov ville hon klättra upp i sandlådan. Hennes ben är ungefär 10 cm långa, så det blev ingen större succé när hon försökte. Nåväl, trägen vinner och slutligen tog hon sig upp i sandlådan. Stolta fröken började omedelbart gräva och efter en stund kommer hon glatt skuttandes mot mig med en skatt i munnen, en bajskorv... Hon var väldigt mycket gladare än mig över detta fynd, och sedan följde en kamp om vem som skulle få bajskorven, jag eller hon. Vann slutligen efter mycket gnäll från Naila, och YTTERST besviken traskar hon därifrån. När vi gått en tio steg från sandlådan, och hon vet att jag är lite längre bort från den än henne vänder hon dock tvärt, tar fart för allt vad de små benen kan och hoppar in i sandlådan och kastar sig på bajskorven igen. Nöjd visade hon sedan upp bajset igen som hon höll i ett järngrepp mellan käkarna. Och sen började dragkampshistorien om bajskorven om igen.

Ja, så så ser en typisk Malin dag ut för tillfället. 
Kommentarer


Kommentera inlägget här: