thelifeofadreamer

Julen

Kategori: Vardag

Julen är över för denna gång och den förde med sig många fina stunder. Själva julafton var så himla mysig och perfekt så njuter verkligen av att tänk tillbaka på den. Vaknade hemma i lägenheten med vovven och Rez till ljuset av vår egen julgran. Efter det käkade vi tomtegröt hos mormor och morfar med hela släkten och efter det switchade jag om från klänning till underställ och utebyxor. Vi tog en långpromenad bara familjen och det var så himla mysigt att gå längs strandpromenaden med Naila! På kvällen käkade vi julmat och öppnade paket. Vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna så fina saker som jag fick, så kan bara säga tusan tack till min fina pojke och min familj för alla sakerna! 

På juldagen var jag först till Linda och grattade henne på 40-årsdagen och efter det för jag till Carro med tjejerna. Vi begav oss till arken, men måste medge att jag är så himla trött på det huset, inte alls pepp på att fara dit på länge! Kom hem rätt sent och satt sen uppe och bara chillade och tänkte för mig själv medan natten blev morgon. 

Igår sov jag länge! Och efter det gjorde vi typ ingenting. Myste och tog en långpromenad med valpen.

Nu chillar jag och väntar på att Rez ska komma hem så vi kan fara och luncha. Efter det måste jag försöka fixa ett gymkort (som är bajsdyrt så man blir skitarg!). Vill verkligen träna på regelbunden basis så ska försöka göra det också. 526 dagar

Kategori: Gymnastik

Tänk att det ibland kan ta så ont än när jag tänker på gympa. Det sticker i hjärtat. Vad jag älskade det jag gjorde då. Vad jag önskar att jag fortfarande kunde. Måndag

Kategori: Vardag

Ny vecka och nya tag! Nu har vi börjat en ny kurs i skolan och på onsdag ska vi öva att sticka sprutor och ta blodprov, ska bli intressant! I helgen var vi leediga från allt vad tävling heter och jag hade planerat in en myshelg utan dess like, men planerna ändrades och i söndags var jag över till Stockholm med Mamma och Emma. Hittade nästan alla julklappar, men tusan vad pengar man gör av med på dem!!! Hann träffa min gullsyster också i Stockholm, saknar na! <3

Imorgon är jag leedig från skolan!! Ska dock hinna med en hel del saker iaf, bland annat ska jag på middag till Nautical och på styrelsemöte. 

Onsdag

Kategori: Vardag

Tänk att det snart är jul! Åh vad mysigt <3 

Idag har jag chillat rätt mycket. Spelat Candy Crush och varit och tränat. Inspirerades av de nya styrkeprogrammen jag gjort till tjejerna och körde en "styrkebana" på bestämd tid. Kul faktiskt. Sen var jag till mamma och pappa och käka och efter det for jag med mamma via Mommo och moffa innan vi for ut på cruise ;) och Mommo ovh moffa hade pysslat så fint hos sig inför julen, gullisarna! <3 

Annars så har jag varit till frissan för ngn dag sedan så nu är håret äntligen jämnare i färgen, Woho! På fredag har jag tent och är rätt nervo för den. Idag kom ju antagningsbeskedet för våren, kom in på 3 av 4 kurser jag sökt och på sista är jag reserv, spännande! Kanske det blir nytt program för mig till våren? Haha, man får lov att hålla alla dörrar öppna som det så fint heter. 


The mad ones

Kategori:

Klockan är för mycket, ska göra tent imorrn bitti och har ont i huvudet och magen. Tycker det är så jobbigt när man jobbar och försöker och sliter och ändå får responsen att man inte duger. Som om ens arbete inte duger. Hatar det så mycket. Älskar detta citat i alla fall. Känsla för något. Brinna för något. Älska något, det är mera min grej. 


Hammarby Julcup

Kategori: Vardag

Igår hade vi sista tävlingarna för säsongen och idag är jag i vanlig ordning så jäkla trött. Tävlingarna gick helt bra. Själv satt jag för första ggn som redskapets huvuddomare = stolt :D asså med tanke på hur mkt skit det varit med mitt domarkort i Finland (de vägrar godkänna ett svenskt kort som motsvarar finska kursen) så känns det så bra att få förtroende i Sverige. Var nervös som tusan men det gick bra :) 
Efter tävlingarna hann jag även möta upp Pia för lunch, snack och julklappsshopping (där vi såg Blondinbella på NK = starstrucked, hehehe). Fina Pia <3 efter det var det buss och båt hem som gällde innan jag slutligen kunde kliva innanför dörren och pussa på min pojke och min valp! 

Frukost med fröknarna på hotellet!  
Prisutdelning steg 1&2, steg 7&8 + pokalen (riks- och regions)