thelifeofadreamer

Julen

Kategori: Vardag

Julen är över för denna gång och den förde med sig många fina stunder. Själva julafton var så himla mysig och perfekt så njuter verkligen av att tänk tillbaka på den. Vaknade hemma i lägenheten med vovven och Rez till ljuset av vår egen julgran. Efter det käkade vi tomtegröt hos mormor och morfar med hela släkten och efter det switchade jag om från klänning till underställ och utebyxor. Vi tog en långpromenad bara familjen och det var så himla mysigt att gå längs strandpromenaden med Naila! På kvällen käkade vi julmat och öppnade paket. Vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna så fina saker som jag fick, så kan bara säga tusan tack till min fina pojke och min familj för alla sakerna! 

På juldagen var jag först till Linda och grattade henne på 40-årsdagen och efter det för jag till Carro med tjejerna. Vi begav oss till arken, men måste medge att jag är så himla trött på det huset, inte alls pepp på att fara dit på länge! Kom hem rätt sent och satt sen uppe och bara chillade och tänkte för mig själv medan natten blev morgon. 

Igår sov jag länge! Och efter det gjorde vi typ ingenting. Myste och tog en långpromenad med valpen.

Nu chillar jag och väntar på att Rez ska komma hem så vi kan fara och luncha. Efter det måste jag försöka fixa ett gymkort (som är bajsdyrt så man blir skitarg!). Vill verkligen träna på regelbunden basis så ska försöka göra det också. Kommentarer


Kommentera inlägget här: