thelifeofadreamer

Onsdag

Kategori: Vardag

Tänk att det snart är jul! Åh vad mysigt <3 

Idag har jag chillat rätt mycket. Spelat Candy Crush och varit och tränat. Inspirerades av de nya styrkeprogrammen jag gjort till tjejerna och körde en "styrkebana" på bestämd tid. Kul faktiskt. Sen var jag till mamma och pappa och käka och efter det for jag med mamma via Mommo och moffa innan vi for ut på cruise ;) och Mommo ovh moffa hade pysslat så fint hos sig inför julen, gullisarna! <3 

Annars så har jag varit till frissan för ngn dag sedan så nu är håret äntligen jämnare i färgen, Woho! På fredag har jag tent och är rätt nervo för den. Idag kom ju antagningsbeskedet för våren, kom in på 3 av 4 kurser jag sökt och på sista är jag reserv, spännande! Kanske det blir nytt program för mig till våren? Haha, man får lov att hålla alla dörrar öppna som det så fint heter. 


Kommentarer

 • Rebecca Nordenström säger:

  Åh vad fin du blev i håret! :)

  Svar: Men tack så mycket Rebecca! :D
  MP

  2014-12-11 | 00:24:23
  Bloggadress: http://rebeccanrdnstrm.blogg.se/
 • Anna i linkan säger:

  tjena malin!
  blev positivt överraskad när jag såg att du uppdaterar här! :)
  vad spännande med kurserna, dom känns väldigt mycket malin.
  ser att du har njurens anatomi och fysiologi framför dig! vad skoj! njuren är bra trixig men det grejar ju du!
  kram!

  Svar: Men Anna min fina! Ja visst gör de, känns spännande. Tror jag grejade njuren idag faktiskt ;) ser så fram emot din Australienblogg! Kom ihåg att ta hand om dig, ta dagen som den kommer och vara ditt fina jag (fast det VET jag att du alltid är! Puss på dig!
  MP

  2014-12-11 | 21:57:56

Kommentera inlägget här: