thelifeofadreamer

Damphelg

Kategori:

Alltså dampen denna helgen ........
Har varit till Sverige och labbat i kemi 2an. Inleder hela helgen med att min telefon sprakar tilli bussen påväg mot Stockholm, grafiken blir grön och blå och POFF så slutar skärmen att fungera. Gick inte att få igång den på något sätt, även om telefonen i sig reagerar på när man kopplar i laddare osv :'((( Asså GRÅT på den. Min fina iPhone. Nå, detta resulterade givetvis i ordenlig damp. varför? 1. Skulle få tag på Rez (som hade varit och spelat match mot Djurgården och som jag lovat möta upp i stan) utan att kunna messa eller ringa och utan internet. 2. skulle väcka mig själv utan väckarklocka inför labbarna som började 09.00. 3. För att jag därmed inte hade tillgång till varken maps eller resistockholm. 
 
Nå, klarade av alla allt det tillslut iaf, och vi hade det riktigt mysigt Rebus och jag framför melodifestivalen igår på hotellet. Älskade Lovebird sången, hon sjunger ju så himla fint!! 
 
Annars så ledde bristen på internettid till att jag shoppade denna gång i Stockis!! Typ, kuddar till soffan, tröja, skor, smink och massa konstigt som jag "nog behöver" (...). Skönt att få det köpt, men jobbigt att ha gjort av med pengar på det + betala hyran dirren nu ikväll när jag kom hem. Känner mig pank.... haha.
 
Nu ska jag kika 90210 och somna till det tror jag, i vardagsrummet är det liv i luckan för pöjkarna som är här, vilktigt dethär med Superbowl. Fattar inte att de tänker palla sitta uppe till 7 och titta. 
 
 
ååååh, älskade Rose-telefonen :((( 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: