thelifeofadreamer

Måndag

Kategori:

Hej! 
 
Idag hade vi en så jäkla bra träning. Tjejerna kämpade på och det är så kul när de efter slit får ta steg framåt och bli ytterligare lite bättre. 
 
Annars så har jag inte gjort ett skvatt idag. Låg under täcket och kikade på OS till halv 4 då jag bestämde mig för att iaf laga lite mat. Då hade Rebus redan tränat 2 pass.. haha, kände mig inte lite lat. Nå, man får ha sådana dagar också. På tal om träning så har jag kommit igång med den igen. Inte hysteriskt, men så att jag kommer iväg 3-4 dagar i veckan och rör på mig. Känns väldigt konstigt att träna så lite, och jag saknar verkligen den tid jag kunde träna mycket mer. Men försöker intala mig att det i varje fall är bättre med dessa ggr än 0. Allt har sin tid, men en dag ska jag bannemig tillbaka till någonslags toppform. Om det blir i form av att jag tränar en annan sport, eller via egen envishet på gymmet får vi se. Men det är inte aktuellt nu i dagsläget, jag nöjer mig ganska bra med att träna mina gymnaster till toppform i hallen, hehe. 
 
På lördag far jag till Alperna!! Har aldrig varit där, och det ska bli jäkla skoj. Jag har ju skidat sen jag var väldigt liten, och 2010 så sa vi (i familjen) att "nu är Emma äntligen redo att dra till alperna. Nästa år far vi!", men så kom knäbajset i vägen och i och med att det dragit ut på tiden i snart 4 år så har det inte blivit av. Men nu så!! Rebus och jag var ju 2012 med vänner och hyrde en stuga i Sälen. Det var jätteskoj, men har liksom alltid längtat söderut efter höga berg och långa backar. Så ska bli spännande! Synd att inte Rezgar kan komma med bara. Påtal om Rezgar så skrev han på för IFK för en vecka sedan. Känns väldigt skönt att det är löst och att jag vet var jag ska bo i vår. 
 
 
2 bilder från Italien och Val Gardena! 
 
 
Och 2 bilder från Sälen! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: