thelifeofadreamer

Torsdag

Kategori:

Häj! 
 
Sakoli vad trött jag vart nu. kanske inte jättekonstigt för klockan är ju en del, meen vi har lite vrickade läggtider. Hur som. Idag bitti skriver HP sitt första studentprov för våren, och det tänker jag börja med att önska henne lycka till inför ♥ Seen ska jag säga att jag äntligen har en ny telefon :D :D värlens snällaste mamma ryckte in och tyckte att "inte kan ju äldsta flickan vara utan", och jag kunde inte annat än hålla med ;) hehe.
 
Annars så har jag fått en ortos skickad till mig och gjort ngt mysko med mitt pekfinger. När det gäller ortosen så lipade jag kanske 2h för att den är äcklig och ful och gör ont, och glider neråt och skär in i vaden men hålls inte på låret osv osv... klumpig är den också, och just nu pågår övervägandet kring att klara mig utan den. Men jag blir så tudelad, har himla svårt att ta viktiga beslut. När det gäller fingret så hoppade en av småtjejerna in i det idag när hon skulle göra en grej på mattan. Jag skulle passa henne, men hon kom lite snett och jag fick hennes bakhuvd i mitt pekfinger så det trycktes bakåt. Brukar inte vara så känslig för när jag slår mig (faast, det gäller inte knän), men fick lite ont av detta. Isade det lite på träningen, men tyckte inte det svullnade särskilt, men när jag kom hem nu så ballongade det upp sig till ett tjockisfinger, haha, får försöka sova bort det..
 
Imorrn är det fredag(!), träning i hallen (!!), och OS-invigning (!!!). Dessutom ska jag luncha med min småkusin Emma, vilket ska bli trevligt, har inte sett henne sedan avslutningsmiddagen i höstas. Man får passa på när killorna är och spelar fottis. 
 
 
 

Kommentarer

 • Peter P säger:

  Konstigt att ortosen skaver osv, innan jag fick min så var jag till invalidstiftelsen i Helsingfors och gjorde en avgjutning av knäet, den formades mao perfekt kring mitt ben och knä. Kostade skjortan och nitti men som tur var tog försäkringen hand om största delen. Btw: Lycka till Hanna i studentproven :)

  Svar: precis så skulle jag vilja göra den! Låter ju skitsmart! är en metallbit som sticker in i låret så har allmändamp på den just nu. Försäkringen betalar inget denna gång, men om den gör sitt jobb är det ju lätt värt pengarna..
  MP

  2014-02-07 | 19:41:50
 • Linn säger:

  Men hallå, den där ortosen låter ju som ett måndagsexemplar?!?!? Inte ska den skava sådär?! Misstänker att den inte var särskilt billigt heller. Det kan ju inte vara meningen att man ska matcha den med särskilt klena ben för att den inte ska skava?! Håller tummarna för bättring. Och att fingret återgår till normalstorlek! :D

  Hur är mobilen förresten? Jag orkade inte vänta på 5S så jag är fast med den gamla 5an.

  Lipat till OS än? Jag bölade när elden tändes (till min mans medlidande/förskräckelse) och när jag såg en prisutdelning på nyheterna. Som vanligt med andra ord... Puss!

  //Linn

  Svar: Ja asså jag är inte nöjt iaf, typ "glappar" uppe vid låret när jag böjer benet, men skär in när jag har det rakt. Får kramp i vaden av den och dessutom så vrider sig hela inåt när jag rör mig. Ska ringa leverantören imorrn så ska jag fråga hur det är tänkt ...
  Haha, OM jag har..... jag och idrott = lip. Tända elden gick ganska smärtfritt (bara lite lip), men paraden in med presentation av länderna var värre..Lipade extra åt Brasilien då jag såg Souza framför mig, önskar verkligen hon skulle fått vara i truppen! OS är ju så FINT!! <3

  Telen är en updatering av 4an. Man vet ju vad man får med iPhone, och jag är väldigt nöjd.

  Hoppas allt är bra med dig och att du har/har haft en bra dag Linn! <3
  MP

  2014-02-10 | 11:14:42

Kommentera inlägget här: