thelifeofadreamer

Kaoz och rolig dag!

Kategori: Gymnastik

Jösses vilken dag det varit idag! Inledde med att vakna tidigt (10.. Haha) och fara med mormor och Rezgar till stugan i Geta, som är ett så underbart ställe. Så många minnen från när jag, HP och EP var små och bodde där några veckor om sommaren med mamma å pappa. Lätt något jag vill göra med mina egna barn i framtiden. Minns hur vi tållade omkring på bergen, plockade smultron och byggde kojor. Lärde oss ro, badade bastu och sov i hög- och lågsäng, det var roliga tider det. 


Efter Geta hade jag duktigt bråttom för att hinna medverka i min egenplanerade avslutningskväll för de äldre gympaflickorna. Lyckades relativt ok då jag var på plats 17:01, bara en minut sen. Gav mig själv en liten applåd för det. Därefter följde bergsklättring, middag och uppdrag helt enligt schemat innan vi slutligen avslutade kvällen med bild och film kväll hemma hos mig när vi kikade på allt vi hunnit med under säsongen. Så nu har flickorna gått på ledigt i tre veckor, och jag får lite sommarlov från hallen. Få se hur länge det tar innan jag börjar räkna dagarna för att komma dit igen ;) hehe

När gympaflickorna åkt hem begav Rez och jag oss till Indigo för att möta upp Flöjt och Jimmy, käka lite och kolla fotboll. JAG, MP, har blivit så himla intresserad av fottis nu när det är VM. Tycker det är skitskoj att titta på. Så sjukt att det är så, men ljuger inte.


Ni hör ju. Sjukt mycket idag! Nu ska jag tutta, imorrn bitti har jag möte på Nyan! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: