thelifeofadreamer

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Kategori:

 
Christina! Fina Christina. Hon och jag hamnade i samma korridor i Bill Mo och fasen vad viktig hon var för mig där. Så fort jag hade hemlängtan (hela tiden) så knackade jag på hennes dörr och så hängde vi. I och med att vi båda var international student (hon är från Luxemburg) så fattade vi båda noll av allt som pågick under första veckorna (månaderna..) och vi gjorde massa konstiga saker man nog aldrig kommer göra igen, ihop. Tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra nu, men är säker på att det skulle babblas på i samma takt som senast vi sågs bara vi fick möjligheten. 

Försenat inlägg, 50-års fest och gympatävling

Kategori:

Det här inlägget skrev jag egentligen förra veckans måndag, men mitt blogg.se har varit knäppt och inte velat låta mig ladda upp bilder, så det får lov att publiceras nu istället, såhär lite i efterhand ;)
Min världens bästa (och snyggaste!) mamma fyller 50 i år. Helt sjukt och galet, men så är det faktiskt. Givetvis så ville vi i familjen fira det. Pappa och jag och HP och EP och Rez har i hemlighet planerat en överraskningsfest för henne i flera månader och i fredags var det dags, även om hon egentligen fyller först den 8 april. Vi hade bjudit in vänner och bekanta från gamla och nya tider, och allt vart så himla lyckat! Jag hade pysslat som en galning för att få ihop det med bildspel/gympagruppsuppträdande/videohälsningar osv, så var jätteskönt när allt blev så bra som det blev. Dansade oss knäppa (haha, bokstavligt) gjorde vi också, haha älskar att dansa med gympaflicksen <3 Gullemamma, så värt en rolig fest är hon! Tänkte visa er lite bilder från kvällen igår på Indigo/Kino!
Sen på lördagsmorgonen vaknade jag med allt för lite sömn i bagaget och med ömma fötter efter allt dansande, men det var bara att pallra sig upp till morgonbåten. Jag fick nämligen chansen att döma för nybildade Allstar Gymnastics i Västerås. Väldigt skoj att träffa alla inom föreningen, och väldigt skoj att få döma gympa när inte mina egna gymnaster var med. Hatar att döma mina egna, när jag dessutom är tränare till dem. Känner mig så elak då som letar "fel" när jag vet hur mycket vi kämpar i hallen och hur mycket de kan osv. Efter en heldag i salen så fick jag skjuts till Stockholm med Marcela och Staffan och mötte därefter upp Emma på Vapiono! Fina Emma, såå skoj att se henne igen! Efter middagen så bestämde vi oss för att åka till skrapan och restaurang himlen, så himla fint där och verkligen ett smultronställe i Stockholm! Efter det kraschade jag på hennes och Nordis soffa innan jag slutligen tog eftermiddagsbåten hem på söndagen. Idag har jag varit (trött) och träslöjdslärare! haha
 
// måndag förra veckan
 
Snyggmamma på 80-talet! ;)
             Dansarmamma, också på 80-talet.
Gympamamma :D 
  Uppträdde  med gympaflicksen. Utklädda till killar, givetvis. TjÄna liksom.
     Världens finaste mommo och moffa och världens bästa mamma <3
          Kajsa och Tove! 

Lördag

Kategori:

Bästa med lördagar är att man får sova hur länge man vill! Låg och kikade nyhetsmorgon i sängen och hade verkligen inte bråttom med att ta mig upp. Igår var en riktig stressdag, så var väldigt skönt att kunna ta det lungt idag. 
 
Igår var vi till Jani och Emma på födelsedagsfika, det var jättetrevligt. Åt mig kollig på mockarutor (hehehehe, nej, det är inte godis) och spanade in Emmas bebismage <3. Sen efter det kikade jag Let's Dance på Skillgate innan jag for med HP och EP på cruise. 
 
Nu ligger jag och försöker värma upp mig i soffan under duntäcket efter att ha varit och kikat på fottismatch med Emma och Simon. Sjukt kallt på Åland idag ju jämfört med hur vädret varit!! Ska återgå till mitt chillande nu, ABC ya! ;) 

5e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Kategori:

Pöh! Kom just hem från skolan, har idag haft 3or och 4or, i volleyboll... kan beskrivas med kaos. Inte det lättaste att få till, men de såg ut att ha roligt iaf :) Rebus är på bortamatch och kommer hem först inatt, så jag tänker pallra på med saker jag verkligen MÅSTE få gjorda idag .. Men första ska jag iväg till Avancia tänkte jag. 
Igår var förresten så himla rolig träning. Det är alltid kul när det går framåt, men igår såg jag det på flera olika övningar och det gör mig väldigt glad. Det gör det värt alla timmar som man lägger ner på det. 
 
Några jag umgås väldigt mycket med är ju mina gympaflicks. Så det får bli bild med några av dem!
 
 

4e bilden: En bild på någon du ser upp till.

Kategori:

Jag ser upp till så många.
Jag beundrar nästan alltid någon grej hos alla människor, som jag skulle vilja "plocka" för att göra mig till en bättre person. Pia Sundhage för hennes förmåga att leda människor med sin glädje, min mamma för sin tålmodighet, Stefan Holm för sin målmedvetenhet, Zlatan för hans fighting spirit, Aliya Mustafina för hennes fantastiska gymnastik, Mihai och Valeri Liukin för deras förmåga att lära ut perfektion, min pappa för sin envishet och lugn. Och Albus Dumbledore, för sin klokhet och humor och hans förmåga att se det bästa i människor.
 

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Kategori:

 
Världens bästa systrar ♥
 

2a bilden: En ny bild på dig själv.

Kategori:

Ni kan få tre! Här är jag nyvaken i vardagsrummet, käkar frukost i soffan och är påväg och träna. Rez kör alltid ut mig från sovrummet på morgonen med förklaringen att jag "är för bökig" eller "gör för mycket oväsen", jag som bara tycker jag är mysig och vill väcka honom genom att berätta något jätteviktigt, visa ett roligt klipp på youtube eller har kallt om fossorna och vill värma dem. Var hur som på strålande humör imorse!! Så bra blir det när jag äntligen sover som jag ska :D                                                                                                                                                               
 
 
 
 

1a bilden: En gammal bild på dig själv.

Kategori:

 
Minns hur mycket jag älskade denna bikini. Dels för att den påminde om friidrottsstjärnornas tävlings"linnen" och dels för att Mel C hade en likanade. Sprang omkring i den hela tiden. På bilden är vi på besök på föglö på en av mina kusiners sommarställe. 

Bildlista

Kategori:

Tänker härma Lina och också göra denna blogglista! Kul med listor ju ;) 
Börjar ikväll!
 
1a bilden: En gammal bild på dig själv.
2a bilden: En ny bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på någon du ser upp till.
5e bilden:Någon du umgås väldigt mycket med.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Vad du har i din väska.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på dig och din kärlek, samt hur ni träffades.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill träffa.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild på dig själv.
18e bilden: En svartvit bild på dig.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En bild på något du tycker om.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: En bild på vad du har för kläder idag.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: En bild då du är fixad/sminkad

Måndag

Kategori:

Håhå vad det går spysjukor överallt!! Man blir ju lätt nervös att man ska behöva dra det över sig. Hittills har jag lyckats hålla mig ifrån den iaf. 
 
Annars, inte mycket nytt. Rez och jag gjorde ett tappert försök att sätta upp 2 hyllor på väggen idag. Kände mig otroligt vuxen, duktig och stolt, tills väggen brakade och hyllan inte ville hållas där. Inte helt vuxna än alltså... 
Var i hallen 3 timmar på kvällen. Har nu övergått från hopp och piruetter till att ta tag i skruvar. Vill så gärna att alla får in dem!! 
 
Annars, imorrn, börjar bajsmånader. Slog vad med Rez om godisstejk (haha, detta är något jag veckoligen påstår att jag ska inleda men aldrig gör. Älskar godis så (för) mycket) till maj (!!!!!!!!!)! Äh, ska nog palla! Var ju min idé från början, han bara tror att det kommer gå som vanligt (="meh, på lördagar, får man inte ens äta på lördagar????") och såg sin chans att tjäna massage på ett vad. Har redan hittat mitt nya substitut för godis i alla fall, kryddgurka, så tusans gott. Helt sjukt! 
 
Men nu vill jag se på film. Och imorrn borde jag verkligen ta tag i mig själv och söka sommarjobbbbbbb.....