thelifeofadreamer

Måndag

Kategori:

Håhå vad det går spysjukor överallt!! Man blir ju lätt nervös att man ska behöva dra det över sig. Hittills har jag lyckats hålla mig ifrån den iaf. 
 
Annars, inte mycket nytt. Rez och jag gjorde ett tappert försök att sätta upp 2 hyllor på väggen idag. Kände mig otroligt vuxen, duktig och stolt, tills väggen brakade och hyllan inte ville hållas där. Inte helt vuxna än alltså... 
Var i hallen 3 timmar på kvällen. Har nu övergått från hopp och piruetter till att ta tag i skruvar. Vill så gärna att alla får in dem!! 
 
Annars, imorrn, börjar bajsmånader. Slog vad med Rez om godisstejk (haha, detta är något jag veckoligen påstår att jag ska inleda men aldrig gör. Älskar godis så (för) mycket) till maj (!!!!!!!!!)! Äh, ska nog palla! Var ju min idé från början, han bara tror att det kommer gå som vanligt (="meh, på lördagar, får man inte ens äta på lördagar????") och såg sin chans att tjäna massage på ett vad. Har redan hittat mitt nya substitut för godis i alla fall, kryddgurka, så tusans gott. Helt sjukt! 
 
Men nu vill jag se på film. Och imorrn borde jag verkligen ta tag i mig själv och söka sommarjobbbbbbb.....
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: