thelifeofadreamer

En dag i Maj..

Kategori: Gymnastik


Senaste helg var det nationell tävling på hemmaplan, och denna helg befann jag mig i Stockholm för Hammarby cup! Dessutom har Lisa hunnit komma hem från sin Asienresa och vädret har äntligen blivit sommar. På lördag blir Hanna student(!!!) och imorrn åker Rez och jag till Sverige för att "semestra" med varandra under hans 5 dagar sommarledighet från fottisen. Ska bli så skönt att få rå om honom och kramas och pussas och äta gott! 

Helg igen ...

Kategori: Gymnastik

...och nationell tävling hemma denna gång! Ska bli skoj att se tjejerna på golvet igen. Är väldigt stolt över dem. Annars så har jag pysslat på med allt möjligt under veckan, men främst försökt få ner min egen stressnivå som tenderar att vara för hög jämnt.. Min syster har iaf klarat studenten!! Helt fantastiskt och det var hon så värd <3 sen har jag inte pluggat alls, men sett desto mer på serien Awkward som jag älskar, så sjuukt bra och rolig! Hehhe 
I torsdags var jag dessutom till Åland 24 för att snacka lite gympa, skoj att se hur en sådan inspelning funkar. Gillar när man lär sig nya saker varje dag! :) 

Lördag

Kategori: Vardag

Äntligen ledig!! Har varit så himla mycket på senaste! Tammerfors förra helgen med gympan, vanliga timmarna i hallen nu i veckan, jobbat hela veckan i skolan, planerat vårfest, och roligast av allt, jag har börjat på friidrott igen. Har kört tre gånger denna vecka, och är glad över att Micke inte kommenterar så mycket över min kondition.. För den är inte hundra om vi säger så. Flåsar som en annan flodhäst och kände i måndag för första gången känslan av att jag skulle kunna spy efter ett träningspass. Inte för att jag gjorde det, men kunde förstå varför man vill det, då det kändes som jag inte fick ner luft i lungorna -> illamående. Det är väldigt skoj att ha en tränare igen dock, och en grupp att träna med. Nu är det bara till och vara envis och fortsätta med projektet till den första "allt är jobbigt" känslan släpper. 

Ikväll ska vi på kalas till Shajan, och imorrn är det vårfest, sedan rullar en ny vecka igång med bland annat jobb i skola, eget plugg, träningar i hallen, träningar på WHA, fotbollmatch, sportmagasinet inspelning och nationell tävling!


Säsongspremiär i Vasa!

Kategori:

 
Är lite lagom trög på saker och ting. Förra helgen begav det sig hur som haver iväg till Vasa för säsongspremiär. B och C klassen smög igång säsongen redan i mars med en tävling, men för de äldre tjejrna så var detta första tävlingen. Är sådär passligt nöjd, vilket ju känns som en bra början på en dryg månadslång tävlingsperiod, mer att kunna hämta så att säga. Jag är nöjd när alla mina gymnaster är nöjda med sina prestationer. Faktum är ju att hur mycket man än tränar så kan man inte rå för vad andra kan, och hur andra tävlar, därför lägger jag aldrig fokus vid medaljer även om vi tog flera sådana också. Jag glädjs mer åt sådant som att Emma stod på sin första halvskruv på tävling, att Lovis gick fallfri genom bomserien, att Celine gjorde en strålande matta, att Mollie börjat tävla på sträckt sjömans, att Deidre körde ett utmärkt värmlands, att mina D-tjejer tog i som aldrig förr i sina hopp på bom, att C tjejerna ser så självsäkra ut på matta och hur fantastiskt skärpa mina yngsta i B-klassen var, tror de var minst nervösa av alla under helgen. Det gör mig glad, och varm i hjärtat då jag vet hur mycket både vi tränare och tjejerna själva slitit för det. Men sen när prestationerna kommer då tjejerna själva inte är nöjda så får man ju en klump i magen och jag vill bara krama om dem och säga att jag tar det på mig istället för att de ska vara ledsna och besvikna på sig själva. Jag hatar att se mina gymnaster ledsna, och jag vill inget hellre än att alla ska få göra en maximal prestation. Hur som haver så hade vi en trevlig resa, och jag är väldigt stolt över att stå som coach till mina tjejer på golvet. Det är det absolut bästa jobbet i världen. 
 
I helgen är det Tammerfors som gäller, och efter det får vi en helgs vila innan tävlingsperioden drar vidare med ÅM, nationell tävling på hemmaplan, Hammarby Cup och Voimistelupäivät!