thelifeofadreamer

Dagen

Kategori:

Min praktik är slut!!!!!! Och ingen kunde vara gladare för det än jag :D Visst var det lärorikt, men har levt på sparlåga i två veckor för att orka med och dessutom så vill jag sova mer, hehe. Lämnat in dagboken för praktiken har jag också gjort, så nu kan jag åka till Kisakallio med gott samvete. Så dit bär det av ikväll. Ska bli roligt, även om jag faktikst har en klump i magen över lägret också. Jag är yngst av alla huvudledare och åker som ensam ensvarig ledare från vår förening för våra (12 st) tjejer. Det i sig är verkligen inget problem, men känner inte alltid att jag möts med respekt för det, och dessutom känns det som att vissa äldre tror att man inte kan. Tusan vad arg jag blir på det. Yngre kan visst! Särskilt om man lägger ner sitt hjärta i saken och faktiskt ger det stor del av sin tid. Glad att det funkar så bra här på Åland iaf, att jag får utlopp för alla ideer här osv. Äh, antar att det bara är att slå på jävlaranammat och köra mitt eget race. Good things come to those who work their asses off osv.. 
 
Annars så var Emma och Nordson hit igår. Trevligt somvanligt, och saknar dem så innerligt när de är i Stockholm. Passade även på att ta tag i min själv och skicka in anmälan till skolor när de ändå var här. Ja, jag har sökt till skolor igen i vår. Är inte hundra på att sjukhus är något för mig. Blev inte så biten av det alls. 
 
Nu har jag sökt en idrottspsykologikurs och två träningslärakurser inom idrottsnutrition och optimal styrkeutveckling, SJUUUHUUKT intressant. Får se vad det blir.
 
 
 
 

Kommentarer

  • Hanna Lindholm säger:

    hahah vi är för lika! Jag sökte också lite idrotts- och hälsa kurser, en hette idrottspsykologi ;)

    Svar: Vad skoj! Ruggigt intressant ämne!
    MP

    2014-10-16 | 22:26:07

Kommentera inlägget här: