thelifeofadreamer

Praktik

Kategori: Vardag

Är på praktik just nu på medicinska på sjukhuset. Jag som är van att stiga upp till 08.00 mornar HÖGST 3ggr/vecka har ytterst svårt att finna mig i att ställa klockan på 06.30 varje morgon för att befinna mig på jobb trekvart senare. Hur gör folk för att orka jobba 8h/dag samt börja så tidigt?? Jag skulle inte palla, så tur är väl det att jag studerar och har 100 deltidsprojekt istället :) 

Annars så var jag ledig från hallen idag, så passade på att tupplura efter praktiken <3 och efter det hade vi styrelsemöte i Bollhalla. Ett riktigt bra möte faktiskt med flera för mig viktiga punkter. Nu har jag just kikat Paradise och lagat mat och ska nu pussa godnatt på min valp och min prins. Hihi. 

Kommentarer

  • Jenny säger:

    Haha själv får jag stiga upp 04:30 för att sitta på bussen trekvart senare ;) har praktik på kirurgiavdelningen i Enköping just nu, så får pendla lite

    Svar: Men fy sjutton!!!! Dock måste det ju vara skitskoj att se en kir avdelning! Fattar inte hur du håller dig på benen med den uppstigningstiden.. Saknar dig! Hör av dig när du kommer hem.
    MP

    2014-10-09 | 17:26:13

Kommentera inlägget här: