thelifeofadreamer

Helgen och skolan

Kategori: Gymnastik

Jaha, hur har min vardag sett ut på senaste? Inte något särskilt utan flyter på som vanligt. Mina dagar ser rätt likadana ut. Stiger upp, oftast kring 8 för att gå ut med hunden, sedan skola där jag kan gå allt från 8h ena dagen till 2h nästa. Går jag kort dag så tupplurar jag med vovven på eftermiddagen och har jag lång dag då skyndar jag iväg till hallen när jag kommer hem. Snittar 17h/v i hallen just nu så det är där jag spenderar mina kvällar. Men ni vet ju vid dethär laget att jag älskar det. Sen hem, ut med gullvovven igen och sedan brukar jag kika Paradise, hehehe. Idag när jag var påväg hem från hallen så ringde Maria. Så roligt att få samtal av henne. Vi diskuterade ett eventuellt besök i Norrköping (där hon bor) och så kläcker hon ur sig "jag tänkte att.. Kanske jag kan ordna en träningshelg i hallen när du kommer, du är ju inte så himla för att festa, så vi kan ju spendera tiden i salen med träningsläger för mina tjejer", haha, känns skönt att ha bästa vänner som känner en och accepterar en för den man är ;) 

Annars så var vi på Diamanttest i helgen med några tjejer. Tänker inte ens gå in på att försöka förklara vad det är, men det är en väldigt bra grej att klara inför framtiden. Roligt att komma iväg igen med tjejerna och längtar redan till november då det drar igång på allvar, även om vi ska iväg på ett "Top Team" läger innan det. 

Nu ska jag sova. Imorrn har vi seminarium i patienträttigheter och jag ska presentera ngt svammel om lagar jag knåpat ihop med min grupp. Få se hur det går. Tur att jag slutat ta mig själv på så stort allvar när det gäller skolan. Är där för att ha roligt nu, inte pressa ihjäl mig själv som förr. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: