thelifeofadreamer

Tillbaka i Stockholm

Kategori: Vardag

Tillbaka på söder i Stockholm och redo för andra veckan i skolan. Längtar så tusan tills Rez och Naila flyttar hit efter Rs säsong är slut, så jag skulle kunna få lite rutin på allt här i Stockis. Efter denna vecka så hoppas jag iaf på att ha tagit mina första 1,5 högskolepoäng på denna linje. Man måste alltid börja någonstans. 

Hade en perfekt helg hemma. Var med min lillasyster som jag alltid saknar så mycket när jag är ifrån henne, såg fyrverkerier, kollade friidrotts VM på tv med mamma å pappa, myste med Rez å Naila, kollade FCÅ med Julia och Emma, åt tacos osv. 


Världens finaste, som alltid finns där när jag är ledsen eller glad eller behöver hjälp med något. Som alltid förstår och vill hjälpa. Bästa Rez. 

GIH

Kategori: Vardag

Flyttat till Stockolm, dansat och sjungit på insparken på GIH, gått långa promenader med Naila och Rez, ätit middag på kinakrog och dragit min första träning för mina Allstar-tjejer. Spännande, läskigt och en riktig utmaning, det blir säkert bra bara man får lite mer tid att välja dig vid allt :) imorrn ska jag hem till ön! Puh vad skönt :D 
I Stockholm

Kategori: Vardag

Imorrn bitti är det kickoff med min nya klubb här i Stockholm, Allstar Gymnastics. Tusan, väldigt konstigt att byta MGF för några år, men jag är säker på att jag kommer lära mig massor. Checkade in i min lögenhet för hösten också .. inte så fin som jag hoppats, men bra läge och det finns utvecklingspotential bara jag får stuva bort ägarens grejer och ersätta med mina och Rez. Blir nog bra. Nu ska jag läsa Harry Potter. På onsdag börjar skolan! 

En perfekt födelsedag

Kategori:


Jag har världens finaste människor runt omkring mig. Rez var så himla gullig hela dagen igår, Emma hade fixat så fina presenter, mamma hade fixat min favvotårta. Så himla glad. 23 år nu alltså. Tiden flyger. 

Ynys Mon (en månad för sent)

Kategori: Gymnastik


Still into you

Kategori: Vardag

Har försökt ta vara på sommaren så mycket det går. Det handlar inte alltid om att hoppa i sjön och simma, utan ibland räcker det med att sitta på balkongen i shorts och linne och bara njuta av sommarluften. Helgen har jag spenderat med mina vänner. I fredags var vi först på korpfinaler och sedan via stan och i lördags var vi på FC Åland match och sedan till arken alla tjejer. Det är så konstigt, hela sommaren har vi spenderat ihop och i veckan lämnar vi alla för nya äventyr inför hösten. En i Göteborg, Uppsala, Linköping, Stockholm och några hemma. Konstig känsla, lite vemodig på något sätt. Ikväll var Emma och Nordi över på snack och chill. Typ inte hunnit se dem på månader, så kändes bra att få prata med dem igen. 

Mamma å pappa börjar jobba i veckan som kommer, så jag ska mest försöka uträtta allt som behöver fixas innan GIH, typ studiestöd och annat. Imorrn. Börjar träningarna också, så alla styrkeprogram behöver bli färdigställda. Sen ska jag prata med Emma också, som varit på testläger uppe i Kuortane. 


Augusti

Kategori: