thelifeofadreamer

Julstämning och tenta

Kategori: Vardag

Vilken lång dag det har varit idag! Steg upp 06.30 och gjorde mig redo för skolan. Skrev tenta mellan 8-12 och skrev seriöst 15 sidor. Helt sjukt långt prov!! Aja, man kan ju hoppas att jag skrev rätt saker på de sidorna också, hehe. Sen efter det var jag så trött så ögonen gick i kors så tänkte åka hem och sova, men lagade typ lunch och chillade lite i soffan, och fick aldrig min tupplur innan det var dags att bege sig hemifrån igen. Mötte upp Emily på stan och så gick vi runt och kikade på julstockholm, typ kollade juleljusen, skyltningen på NK, julbodarna på Sergels torg osv, och kollade lite julklappar såklart! Sen for jag hem och stupade isäng, somnade vid 19 och vaknade 21.30. Lagade middag och ringde Maria, som jag seriöst lade på luren med för typ 5 min sedan. Sjukt att vi alltid blir att prata så länge!! Ååh vad jag saknar henne! Ska bli kul att ses när vi båda kommer hem till jul :) 

Igår var en bajsdag hela dagen! Avslutade den dessutom med att få parkeringsböter. Tack och lov är den måndagen gjord nu iaf. Annars var det ju lillajul i helgen och det var betydligt mycket trevligare än parkeringsböter. Chillade hemma på ön med de jag gillar mest och fick vara lite timmar i hallen, vilket jag tycker så mycket om. Lillajulkalaset var i vanlig ordning hos mormor och morfar och det var väldigt kul att träffa släkten igen. På söndagen var set först träning med de äldre tjejerna och sedan KM för de yngre. Saknar så mycket att få spendera timme efter timme i älskade Bollhalla. 

Imorrn har jag skola och börjar en ny kurs, idrottshistoria. Vi får väl se imorrn hur den verkar men spontant låter den ju inte lika skoj som fysiologi. Sen ska jag dra träning på kvällen och så borde jag städa upp i lägenheten lite. På torsdag kommer Rez och Naila och det ser jag mycket fram emot! 


Världens bästa mormor och morfar! Första bilden från i lördags och andra bilden från för över 60 år sedan.

Frida klarade jättekast i söndags!
Smilla voltar av bommen!

Julskyltning på NK. 

Svävande granen! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: