thelifeofadreamer

Sommar!

Kategori: Vardag


 
Även om vädret kanske inte utstrålar sommar så är det ju onekligen så att det är massa grejer att göra! Innan jag stack till Wales med alla gympafröknar hann jag med en lördag på rockoff med mina flicks och det var väldigt skoj. Dansade mig kollig och tyckte allmänt att livet var väldigt skoj och roligt. Innan Ynys Môn blev det en hel del träningar i hallen och mycket tid spenderades där, men jag hann även med att kika korpmatcher, äta goda sommarmiddagar, ta mig ut på sjön, lacka naglarna etc. Hittills en väldigt fin sommar och ikväll fortsätter saker som hör sommaren till då vi ska ha hamburgarmiddag med tjejerna hemma på mammas å papps altan! 

Gamla Goa

Kategori:

En nyligen hemkommen från Australien, en klar sjuksköterska och en på snabbvisit hem från London. Och så jag då. Det händer mycket på några år. Var seriöst 2011 vi alla sågs samtidigt senast, så himla knäppt!! Men samma gamla fina lussetjejer var det såklart, även om åren fört oss till helt olika ställen och helt nya liv. Fina Anna, Jenny och Johanna! 
GIH

Kategori:
Tusan, nu är det dags att följa den inre kompassen och dit den pekar. Tror alltid hjärtat velat göra detta, så varför inte köra fullt ut. Känns just nu väldigt bra. 

Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, ooh whoa

Kategori:

Världens bästa Rez är hemma från Jersey och om prick två veckor flyger jag till London med mina gympaflickor för att sedan ta oss till Wales!