thelifeofadreamer

FSGM + skola

Kategori: Vardag

Äntligen lugnar sig saker och jag sitter just nu i soffan och bara njuter av att veta att jag imorgon ska ta sovmorgon och sedan pyssla med saker till mitt företag på eftermiddagen. Ja, jag vet inte om jag hunnit berätta det, men i sommar drar jag igång mitt eget företag som heter Sommarkul. Jag ska sysselsätta somamrlovslediga barn med massa roliga aktiviteter och jag ser mycket fram emot att dra igång! 
Idag och igår har det varit finlandssvenska mästerskap i gympa i Bollhalla och där har jag såklart befunnit mig. Dömde idag och var tränare igår. Båda gick riktigt bra och jag har haft väldigt roligt. 
Veckan har varit väldigt hektisk gällande plugget också. Har haft de sista inlämningarna i nutrition- och styrkeutvecklingskursen. Förhoppningsvis är allt godkänt och isf har jag tagit 15hp på distans :D det känns nice! Bara idrottspsykan kvar i vår isf. 

På tisdag åker jag och Rez till Sverige och träffar Emma och Nordi. Nordi, Rez, Jimmy o Ted fick i julklapp av oss tjejer att få gå och titta på fottislandskampen mellan Sverige och Iran, och då ska vi tjejer passa på att mysa. Ska bli jätteskoj! Helg

Kategori: Vardag

Nu har jag jobbat klart mitt lite längre vikk och det känns tråkigt, trivs väldigt bra i skolan. Denna helg + nästa vecka blir det fokus på min egna skola som jag går i dock.. Har en inlämningsuppgift på söndag kväll, webbtent måndag och onsdag, högskoleprov på lördag och en opponeringsuppgift som ska vara inne till nästa söndag. Skulle kännas helt ok om jag visste att jag hade tid att plugga men imorrn sticker jag till Finland på tävling med småttisarna och nästa helg är det finlandssvenska mästerskap hemma, dessutom har jag vikariat i nästa vecka. Aja, de löser jag. 


Onsdag

Kategori: VardagVikarierar i ÅK 2 i två veckor. Så himla underbart. Trivs som fisken i vattnet med barnen. Annars så har jag kommit igång ordentligt med träningen! Så hima roligt. Tack Anna och Carro som dragit med mig så ofta och som står ut med mina prestationsångestattacker, hehe ;) Inkommande helg ska jag chilla så jäkla mycket, typ sova länge och ta långa promenader med min vovvprinsessa! 

Skidning

Kategori:

Chillar på hotellrummet i Romme. Vi har haft det så jäkla bra här i tre dagar. Skidat, snowboardat, ätit fondue i toppstugan, käkat våfflor till lunch i backen, myst med Naila på kvällarna, tagit promenader i snön med henne och Rez osv osv. Väldigt härligt att åka med familjen + Naila och Rezgar. Har verkligen haft fantastiska dagar. Så himla skönt att kunna skida igen, utan att vara rädd. Var gamla Malin i backen igen och det kändes så enormt skönt! 

 
Hanna var såklart också med <3 men på ngt sätt har hon inte fastnat på bild?! 

Norrköping

Kategori: Gymnastik

Och i helgen var jag till Norrköping och hälsade på Maria! :D äntligen, känns som vi planerat det i år och dar utan att det blivit av så var roligt att äntligen få se hur hon har det där. Vi hade läger för hennes tjejer som hon tränar så bodde mest i hallen även om jag hann se hennes lägenhet också. Dessutom hann vi fara och klättra innan jag åkte hem igen. Så skoj att få umgås med vänner man gillar <3 

Coach Malle P 
bädda ner sig i sovsäck i en gympahall får det tusan att pirra i magen än. Alla gamla minnen sköljer över en när man hör fnittret och prasslet från täckena. 
<3 


Gran Canary och long time no see

Kategori: Vardag

Jaha tiden flyger i vanlig ordning och när jag lämnade in min nutritionsuppgift ikväll så ser jag att det för tusan blivit mars. Var ju nyår igår? Ikväll är jag så himla stolt över att jag fick min uppgift klar för det var megamycket att göra och jag visste inte om jag skulle hinna. Har kostregistrerat Emma i 3 dagar och jämfört resultaten mot den aktuella forskningen som finns gällande energiintag för gymnaster och rekommendationer från SOK och nordiska näringsrekommendationerna. Helt sjukt intressant kan jag ärligt säga och då har jag aldrig gillat nutritionslära innan. Nytt intresse väckt helt klart. Längtar efter att få presentera mina resultat för Emma imorrn :D haha

Annars så har jag hunnit med att vara till Gran Canaria i förra veckan, eller kom hem förra söndagen. Var väldigt trevligt att få umgås med hela familjen igen, och snacka om att kroppen mådde bra av att få lite sol. Njöt väldigt mycket av värmen. 

Huset vi hyrde, la Canela! 
Utsikten från huset. 
Kvällspromme med mamma och resten av familjen 
brunbränd och nöjd 
mys hos Tove på Anfi
lek i parken
morgonträning med biffen 
vid Sheraton's pool! 
Glass med Emma på strandpromenaden
pappa å Emma 
Emma 
Malle

På Lopesan och hälsade på Haje Gusse och Henke! 

Promenad med pappa i sandstorm på sanddynerna
mamma <3
familjen och selfiesticket :D