thelifeofadreamer

19 November

Kategori: Vardag

Blä är själv i Stockholm denna vecka utan Rez och Naila. Så himla läskigt med tanke på hotläget här och med tanke på det som hände i Paris. Är uppriktigt väldigt skärrad och hade svårt att somna igår + vill inte åka tunnelbana. Vet att man ska fortsätta "leva som vanligt" men blir verkligen nojig som tusan och tycker det är skitjobbigt att typ åka kollektivt... 

Annars så skrev jag tenta idag och jag tror det gick bra. Kände i alla fall att jag kunde alla frågorna så det måste ju vara ett bra tecken. Efter tentan hängde klassen en stund, sen for jag hem, chillade och sov. Igår hade jag gympa med Allstar och det gick riktigt bra för dem! Det var skoj. Snart ska jag vara med på min första tävling med dem också. I tisdags var jag ju ännu hemma på ön och var då till Bollhalla och hade silvertjejerna igen för första ggn på länge. Jösses vad jag saknar dom allihop. Det var så otroligt skoj att träna dem i våras när allt började lossna riktigt ordentligt med tekniker. Längtar tills jul då jag får träna alla hemma igen, iaf för en lite längre tid än en helg. 

Orsaken till att jag är själv nu i Stockholm är för att mina tjejer kommer över i helgen. Asså fatta vad skoj att se dem igen!!! Det lätt sämsta med att växa upp på en ö är att alla blir så utspridda när man ska iväg och studera/jobba. Men i helgen ses vi alla igen. Carro och Alexandra kommer från Åland, Anna upp från Göteborg, Julia från Linköping och Flöjt från Uppsala. Så skoj! 

Nu ska jag se på Paradise och sen sova. 

Tjejorna som checkar in i helgen (+Julia)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: