thelifeofadreamer

Barometer, besök och bio

Kategori: Vardag

En helg senare sitter jag nyduschad i soffan och ska snart iväg med R på bio. Så mysigt att umgås. Dessutom har jag bestämt kallat det för en "dejt" hela dagen, så kräver att vi båda snyggare till oss lite extra. R är ju alltid snygg, men ni fattar vad jag menar, haha ;) 

I helgen har Emma varit här, det var planerat sedan länge och så himla mysigt. Och på lördagen så överraskade mamma å pappa med att också dyka upp och det var såklart bäst när alla var samlade igen <3 vi gick en långpromenad med Naila och åt på kinakrog som vi alla älskar, sen gick vi en stund på stan innan mam å pap måste åka hem igen. Emma stannade kvar tills idag och vi chillade och snackade bara typ hela kvällen. Så skoj att ha henne här, men himla jobbigt när hon måste fara igen :( 

I fredags var jag annars på barometer i skolan. Barometer är typ att alla klasser från de olika programmen på skolan möts i en sport. Denna gång var det spökboll och det var skitkul. Haha, såklart sjukt hetsigt när alla påriktigt ville vinna, men ändå mest roligt i grunden ;) vi kom trea iaf så drt var ju helt okej. 

Idag har jag förutom att vinka av Emma hunnit träna en sväng. Sprang bort mot Globen längs med vattnet och det var fint. 

Men nu är det snart dags för bio så ska fixa lite! 

Fina familjen
Alla 3 systrar samlade igen
Skidbacke mitt på Sergelstorg 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: