thelifeofadreamer

Lite tidig helg

Kategori: Vardag

Idag har vi haft lektioner i draghundsport och i fysiskt stridsvärde. Haha, lite passligt udda sådär. Fysiskt stridsvärde var jobbigt och har träningsvärk i benen nu.. skulle typ åla oss fram på marken, göra massa burpees, springa, och leka ngnsorts stridslek? Intressant var det iaf och bra att få dagens träning gjord där! 
Efter skolan tog vi bussen hem mot Åland och nu myser jag i sägnen hos Rez mamma. Så himla konstigt att bo här igen, har inte bott i detta hus sen 2011 och då var allt mellan Rez å mig väldigt nytt, så känns som att flyttas bak i tiden.
 Imorrn har jag träning med tjejerna och så måste jag ta tag i lite plugg, vi har flera inlämningar nu kommande veckorna.. Till våren ska jag försöka läsa dubbelt också. Sökte in på kurserna igår, så kommer jag in på dem tänkte jag börja läsa lite idrottsjuridik och företagsekonomi som komplement till tränarlinjen. Har en liten plan på att läsa sports management parallellt till hösten nämligen och då är det ju bra att ha betat av lite kurser från den linjen redan innan start.. /pluggisen


Kommentarer


Kommentera inlägget här: