thelifeofadreamer

Save me

Kategori: Vardag

Bästa att krypa ner under ett varmt duntäcke när man har kallt! 

Det har varit några tuffa dagar. Mycket tankar som snurrar i huvudet hela tiden och lyckas aldrig riktigt slappna av. Måste jobba på det. 

Veckan har gått fort! Imorgon är det redan fredag. Har inte några planer för helgen egentligen. Eventuellt träffa Pia på lördag för mys. 

Har långa naglar igen! Går i perioder det där, om jag biter eller inte biter. Beror oftast på om jag har många tentor att skriva eller inte ;) hehe


FSGM

Kategori: Gymnastik

Åh! Ligger i en stor, härlig och skön hotellsäng och ska strax sova. Är så galet trött efter dagen i hallen. Vi kom i land i Helsingfors imorse och hade fullt program till kl 22. Tävlingarna har gått bra och kvällen avslutades med kinamat, bästa! Det är väldigt skoj att så många nya tjejer är med och gör sin första tävling. Dömde en klass idag och imorrn sitter jag som domare när E och F tävlar och hinner gå runt som tränare med klass D. Idag avverkades klass B och C. 

Någon kanske undrar vad som är charmen med att resa med Finlandsbåtarna på helgerna och stiga upp före 7 på lör/sön och sedan spendera hela dagarna i hallen. Charmen med det är att under de dagarna träffa barn som är så pirriga att de inte kan sitta still för att de snart ska få tävla. Att få se dem göra high fives efter redskapen. Att höra dem peppa varandra och skrika "kom igen". Att få se dem klara saker de inte trodde skulle gå. Att få höra barnen skratta. Att se dem våga övervinna rädslor. Att få se dem vara stolta över sig själva. 

Det gör det värt att stiga upp före 7, kasta i sig en macka och sedan spendera 10h i en alldeles för varm hall. Ain't no saint

Kategori: Vardag

Tycker jag fått sjukt mycket gjort idag. Inledde dagen med en lunch med Pia. Väldigt trevligt att träffa fröken, längesen och mycket att prata om. Dessutom var jätteschnitzeln på Park väldans god. Efter det pysslade vi i lägenheten och fick den mycket finare. Känns bra i magen. Efter det tog Rez och jag en promenad i tullarna äng och kikade på alla blommor. När jag kom hem hängde jag upp tvätt och fixade i köket och sen for jag på träning. 2,5h senare kom jag därifrån och hann via mamma och pappa för lite snack innan jag nu landat i sängen och ska Kina Gossip girl. Imorrn ska jag dra klasser från skolan i Bollhalla hela dagen och på kvällen åker vi till Helsingfors. Vore roligt att träna något själv också. Ska försöka hitta tiden och orken till det imorrn. 

Blommor i ängen <3
bild från hallen, Nora som kör battis!

Din tid kommer

Kategori:

Jag har letat sen jag var liten efter stigen till toppen av världen. Mamma sa: "Lille bastard, du är en gåva från en prins på genomresa, gör nåt jag aldrig klarat".

Stig till toppen av världen, där änglar leker.
Res dig efter varje smäll. Du har en ängel på din axel, din tid kommer. Din tid kommer.

Jag är född av stormen. Jag ser fågeln som river upp världen. Jag ser havet bli rött. En säng på dårhuset väntar på mig, nån gång med oceanerna i mina ögon.

Det finns en plats, jag vet att ingen bryr sig om den, den är bara min bakom ögonlocken. Skulle tatt dig dit om vägen var rak, men vägen är skruvad som en psykopat min vän

Ja, det är ju vackert så det förslår, det Håkan skrivit denna gång. 

En månad

Kategori: Vardag

Sjukt att det gått en månad sedan senast jag skrev. Det är verkligen vår nu. Haha ni vet hur alla hypear våren och ba "wowa solen är framme igen, bästa dagen" eller "åååh äntligen blir det ljusare ute". Har alltid tyckt det är lite halvlöjligt, för har inte fattat grejen. Vår är ju "bara" vår liksom. TILLS I ÅR. Hypear sönder allt. Diskuterar hur mycket ljusare det blivit med alla jag känner, går ut och går vårpromenader där jag pratar högt med Naila om hur härligt det är med vår (?), lyssnar på fågelkvitter och får typ pirr i magen av det för det låter så härligt. Ja ni hör. Vet inte vad som hänt, men härligt är det. Det är ju det man borde göra mer, njuta av livet. Ska jag vara ärlig är jag dålig på det, att kunna uppskatta nuet. Kanske det vänder det nu då ;) 

Det har varit påsk och alla tjejerna var hemma. Tycker inte det är skoj att vi inte bor nära varandra. Just nu känns det som alla är för långt borta. Emma flyttade dessutom till Holland i förra veckan vilket inte gör den saken bättre. Var så härligt när vi var yngre och alla var hemma och man kunde messa samma dag och planera ihop något. Antar att en sådan dag kommer igen, men att det ligger i framtiden. Ni som har era vänner nära, njut av det. 

I helgen var vi på FM. FM är speciellt för mig, och för tjejerna också. Det är otroligt häftigt att marschera in i en hall full av Finlands bästa tjejer och höra nationalsången spelas. Det är roligt att se hur mycket vi går framåt också i föreningen. Vi har ju så himla mycket kvar för att nå hela vägen, men små steg framåt varje dag gör så mycket. Det är roligt. Längtar en 5 år fram i tiden för och se vart vi kommit då. 

Skolan flyter på. Läser bara biomekanik denna period så har bara en kurs att fokusera på. Därmed behöver jag inte vara så mycket i skolan. Var över idag med bilen. Det är så mysigt att köra i vårstockholm och titta på hur fin staden är i vårljuset (haha ni hör ju hur vrickad denna vårgrejen blivit....). Blev så inspirerad av vädret att jag till och med shoppade bort 100€. De som känner mig väl vet att det aldrig händer. Är ungefär världens snålaste människa när det kommer till klädinköp (inte annat, där kan jag nog slösa på... Typ på luncher, godis, mat .. Heehehe) så att investera i lite vårnytt var lite roligt. 

Rez och jag har flyttat igen, som om vi inte fått nog av det under året .. Men nu tror jag bestämt vi blir ett tag på detta stället. Är lite småkul att fixa upp i den. Har målat om köket och är himla stolt över det. Har med mig en kass grejer hem från Sverige idag att inreda med. Ska bli skönt att ha ett gemensamt hem igen, iaf till hösten då det blir mer skola igen. 

Jaha. En månad alltså. Skulle vilja skriva med en lite oftare än så. Ska skärpa mig på den fronten. 

Myse gav mig påskägg :D //Malin 5 år (detta är OBS viktigt att koms ihåg varje år)

Har börjat se på serier! Gossip girl (haha är jag efter?) 
Farmor fyllde 70! Vi var på Havsvidden och firade henne. Fina farmor.
Köksskåpsprojekt! Lovar visa hur det blev när det är klart. 
Femman övningskör! Glada miner!
Fina Anna! 
Ja ni ser ju, våren!
Vaknar såhär med Naila varje morgon. Älsklingen. 

Elsa å jag! Heja Elsa!
Emma och resten av tjejerna som tävlade!
Biomekbajs. "Jag ska aldrig mer räkna matte" sa jag när jag gick ut Lusse. Vad fel jag hade.