thelifeofadreamer

FSGM

Kategori: Gymnastik

Åh! Ligger i en stor, härlig och skön hotellsäng och ska strax sova. Är så galet trött efter dagen i hallen. Vi kom i land i Helsingfors imorse och hade fullt program till kl 22. Tävlingarna har gått bra och kvällen avslutades med kinamat, bästa! Det är väldigt skoj att så många nya tjejer är med och gör sin första tävling. Dömde en klass idag och imorrn sitter jag som domare när E och F tävlar och hinner gå runt som tränare med klass D. Idag avverkades klass B och C. 

Någon kanske undrar vad som är charmen med att resa med Finlandsbåtarna på helgerna och stiga upp före 7 på lör/sön och sedan spendera hela dagarna i hallen. Charmen med det är att under de dagarna träffa barn som är så pirriga att de inte kan sitta still för att de snart ska få tävla. Att få se dem göra high fives efter redskapen. Att höra dem peppa varandra och skrika "kom igen". Att få se dem klara saker de inte trodde skulle gå. Att få höra barnen skratta. Att se dem våga övervinna rädslor. Att få se dem vara stolta över sig själva. 

Det gör det värt att stiga upp före 7, kasta i sig en macka och sedan spendera 10h i en alldeles för varm hall. Kommentarer


Kommentera inlägget här: