thelifeofadreamer

Skola (igen) och inlämnad psykologiuppgift!

Kategori:

Mycket skola just nu.  Lämnade in ett idrottspsykologiarbete idag och det känns så sjukt skönt att ha det undanstökat. Hoppas innerligt att det blir godkänt. Har suttit med kalendern typ två timmar ikväll och försökt reda ut vad som är viktiga datum under alla kurser osv i vår. Blir nog bra, men får försöka börja planera under denna vår. Är verkligen sämst i världen på att planera saker i tid, gör oftast i sista minuten. Men vore ju nice att lära sig det. 
Nu ska jag titta på Carrie Diaries, hehe, tjejig serie jag vet, men så skönt att slappa till tjejiga serier. Imorrn har jag planeringsmöte på Bollis vid 10, sen ska jag träna själv och sen har jag 4,5h i hallen på kvällen som tränare. På onsdag åker jag till Stockholm för lite skola och för att flytta från gamla lägenheten till den nya. 
 

Idrottsgala, skola och nytt jobb!!

Kategori: Vardag

Nu börjar livet bli sådär härligt intensivt som jag älskar när det är. Att ha tusen grejer att klara av och hinna med är ju lite jobbigt på förhand, men finns inget bättre än att kämpa på med och sedan klara alla de grejerna. 

Just nu är jag i Stockholm och har varit det denna vecka. Skolan har dragit igång med två kurser som går parallellt. Ska bli en intressant vår. Sen försöker jag få klart mitt fördjupningsarbete i idrottspsykologi som jag läst på distans sedan förra våren. När jag blir klar med det kommer jag förhoppningsvis ha 30 högskolepoäng idrottspsykologi i bagaget och det känns ju inte annat än härligt. Men innan jag är där så måste ju då arbetet bli klart. Och det är klurigare. Satt seriöst från 23 tills nu och stirrade på uppgiften och fattade noll. Försökte vrida och vända på den men kom inte fram till något vettigt fram tills för en timme sedan. Men nu har jag iaf valt ämne, och valt ut artiklar och strukturerat upp uppgiften. Så nu hoppas jag bara att ämnet blir godkänt. Annars var jag och lunchade idag med Hanna och Emma E, himla trevlig tjejer det ;) är dessutom nöjd över att ha hunnit till gymmet ordentligt igen denna vecka. Gillar gymmet i skolan, och gillar ju att träna bara jag tar mig tiden att faktiskt göra det. Måste bli bättre på det.

Annars så har jag kommit in på en ny distanskurs till våren som jag ska läsa parallellt med skolan. Var på reservplats fram tills för några dagar sedan, men nu har jag fått en plats. Så ska läsa organisation och ledarskap i vår. Det ska bli jättespännande! 

Men istället för skolsnack så ska vi nu över till två roliga saker! 
För det första, jag fick ett pris på idrottsgalan i lördags!! Så himla stolt, men så sjukt oväntat. Satt och var helt vimsig efter att mina silvertjejerna uppträtt på galan när de plötsligt ropade upp mitt namn på scen. Vart väldigt väldigt förvånad så babblade på som en annan idiot uppe på scenen ... Haha usch! Har nog hållit bättre tal i mina dagar.. hur som helst så kändes det ju lite extra bra i magen när jag vaknade dagen efter och tänkte på alla roliga saker gympan gett mig, mest som tränare och gymnast såklart men också att man får gå på idrottsgalan och andra roliga grejer som har med idrott att göra. 

Sen sist men inte minst så ska jag börja jobba deltid i MGF i vår! Förutom tränartimmarna i hallen så ska jag få andra arbetsuppgifter som projektanställd. Som ni kanske listat ut så är ju mitt drömjobb att komma hem tillbaka till Åland och ge alla små fröknar där hemma chansen att ta sig till toppen. Och detta är ett steg i den riktningen. Tillsammans med Ylva ska jag jobba upp en ny gruppstruktur och utvecklingsmöjligheter för föreningen. Det är så himla spännande så måste ibland nypa mig i armen när saker går i så rätt riktning. Saker går ju alltid upp och ner, men när det går bra så borde man bara ge sig själv en klapp på axeln och njuta av det. Så klapp på axeln Malin, hittills har slit lönat sig! 

Nu ska jag sova, har skola imorrn! 

Fina silvrisarna uppträdde på galan <3
Uppvärmning i judohallen

Början av januari

Kategori: Vardag

Om året började kaos så är det inte lika mycket kaos nu, mera roliga saker pågång. Har fixat lägenhet i Stockholm till våren (måste flytta ur min i Hornstull i februari) och skrivit en jobbig tenta. Var till Stockholm igår och idag för att få tentan skriven och är alltid lika skönt när den är gjord, såå nu är det väl bara att hålla tummarna för att det gick bra också. Annars har jag en vecka "jullov" kvar, även om jag borde plugga en del under veckan. Lär bli en hel del plugg i vår. Är inte särskilt pepp på plugg, men å andra sidan är jag väldigt pepp på att jobba mig mot en kandidat så antar att det bara är att plugga vidare för att nå det målet.. Annars ska mycket tid spenderas i hallen (bästa som finns <3) och på lördag är det idrottsgala! 

2016

Kategori: Vardag

Man kan ju inte påstå att 2016 börjat på bästa sätt direkt. Är sjukt förkyld så låter som en flodhäst när jag andas.. hela nyår var dessutom kaos. Naila var livrädd för raketerna, så vi fick sitta med en skakande och hyperventilerande liten vovve i källaren och försöka lugna henne. Lilla älskligen. Har ju nog varit med om mysigare, men å andra sidan hade jag ju mina två fina med mig i källaren så, haha. Sen hela natten har jag sovit så lätt så har vaknat varje minut känns det som. Annars var kvällen hos Mörn trevlig, himla trevligt att få käka en fabulöst god middag i fina vänners lag. Sjukt att alla börjar åka hem till studieorter snart igen. Tror alla längtar lika mycket till sommaren när vi kan ses mer igen <3 aja, nu är 2016 igång och ser fram emot alla roligheter det har att bjuda på!

Fick min nyårspuss iaf