thelifeofadreamer

För dom tog studenten

Kategori:

Så mysigt med studenten i helgen! Blev nästan lite tårögd när jag såg alla studenter komma marscherande upp från Alandica påväg att springa ut från Lusse en sista gång. Så mycket lycka samlat på ett ställe. Så många glada. 

Jag och gympadlcikorna infann oss självklart för att fara och uppvakta Sofia, Celine och Mollie. Väldigt roligt att träffa dem alla. Sofia slutade ändå för ett ganska bra tag sedan, men cello och Mollan har hängt på genom åren och jag har så sjukt många minnen med dem. Från att de var "småtjejerna" i hallen då jag gympade, tills de sedan blev "de äldsta" och jag deras tränare. Vi har rest på fantastiskt många läger och tävlingar tillsammans och har väldigt många roliga minnen ihop. Därför väldigt kul att uppvakta dem nu som "vuxna" (haha blir ni (vi.....) någonsin de dock 😉) och nybakade studenter! 

Efter att ha hälsat på gympaflickorna hann jag på ett 2-årskalas och efter det for jag till Anna och mötte upp henne, Flöjt, Jesper, Carro och John. Vi diskuterade Kroatienresan och bara njöt av att umgås igen. Efter det hann vi även till Garden för första gången denna sommar. Väldigt somrigt. Samma gäng + Jimmy hann över igår också. Vi bakade chokladmaränger och snackade skit, väldigt roligt. Så skoj när de är hemma allihopa 👏🏼💕 

Nu ska jag jobba en stund med Sommarkul, som jag ska ha nästa vecka, och sedan ska jag göra lite MGF saker som behöver fixas. Ikväll är det träning som vanligt i hallen. 

Sofia! 🎉
Hos Mollan! 💖
Cello! 💪🏼



Och på dagen i lördags var det 5 (!!!) år sedan jag tog studenten. Absolut helt galet. 


Kommentarer

  • Mollie säger:

    Vuxna? Nej, aldrig i sällskap av rätt gympabruds så återkommer nog alltid barnet i en ;)

    2016-06-27 | 22:14:30

Kommentera inlägget här: