thelifeofadreamer

May we be them

Kategori: Vardag

Har hunnit med massor sedan jag skrev ordentligt sist. Sommarkul är sluuut för i år och det känns väldigt bra. Det vart riktigt lyckat tillslut. Känns roligt att få ro ett eget projekt i land. Helgen spenderades sen på FC Åland match, med kompisar och på konfirmationer. Vi var och spelade (?) Escape room med Flöjt, Jesper, Carro å Julia på lördagen och det var skitskoj. Ska se till att fara å göra den andra banan (?) något i sommar! På kvällen var vi sen och åt till Arken Garden på restaurangdagarna. Biffen var sådär, men Créme brulen var 10/10. Sen for vi hem till mig, tittade på EM-fotboll och snackade skit. På söndagen var det träning och sen konfirmationer för Philip och Tove. Förstår inte när de pluttarna blivit så "vuxna".

Denna vecka är jag ledare på ett sommarläger som MGF ordnar. Haha, igår när jag var mitt uppe i att skrika på några av barnen att de inte fick cykla oförståndigt när vi var påväg till Nabben så lyckades jag köra min segway rakt in i en vägdelare i betong och flög av segwayen typ 3m in i skogen... haha, fick då förutom ett antal skrubbsår också ett antal kommentarer om att jag nog inte ska snacka om att köra oförståndigt 😉 men jag hade iaf min rosa hjälm!

Imorrn börjar gymträningarna för gympatjejerna och jag ska dra dem. Har höga förhoppningar om att detta ska innebära att jag ska komma igång med träningen igen. Om det projektet blir av återstår att se om ngn vecka. Nu ska jag sova, är verkligen för sent egentligen men finns så mycket att göra på kvällen av ngn anledning. Får försöka somna till Rez som ligger bredvid mig och vrider sig av skratt (påriktigt..) åt Youtube-klipp han tittar på. Haha gulle, han blir nog lycklig och glad för det minsta lilla ❤️

Kajsa och jag! 
Philip och Tove med älskade moffa 💕
Världens finaste Tove!
Escape Room!
Fina tjejer!
Sommarläger!
På natten kan man laga efterrätter, tex!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: