thelifeofadreamer

Not too young

Kategori: Skolan

Idag var jag i skolan från 8.30-17.30, hehe, känner mig som en superstudent om jag får säga det själv ;) inledde dagen med lektioner i fotboll, gympa och simning. Efter simningen tog jag, Emelie och Malin en lååång bastu med massa snicksnack. Efter det käkade vi lunch. Sen satte jag mig med tekikprojektet för tsukahara som ska vara inne nästa vecka. Och satt med det till typ 17.30. Efter det for jag hem och lagade tacos, sov en stund och nu ska jag se på Parneviks. Imorrn är jag egentligen ledig, men ska till skolan och försöka göra klart teknikanalysen på tsukan och en knäböjsanalys. Och så ska jag försöka träna tror jag. 

Aja, nu Parneviks!! Ännu en liten update om allt och inget

Kategori:

Är ju verkligen inte lika bra på att uppdatera som när jag var 17 år och väldigt ivrig på att skriva här varje dag. Försöker ändå hålla i skrivandet här. Är faktiskt väldigt roligt att kunna backa flera år och se hur livet var då, vad man tänkte och tyckte osv. Är rätt skoj att idag titta tillbaka till tonårs-Mallan och se vad jag tyckte var viktigt då ;) 
 
Sedan sist jag skrev så hann jag med ett snabbesök hos Maria! Det var väldigt trevligt, är så himla glad att jag har henne. Det är fantastiskt skoj att vi delar gympa som intresse och kan gå bananas när vi diskuterar det ämnet, hehe. Vi snackade, spenderade tid i gympahallen i Norrköping, käkade och var uppe allt för sent. 
 
Var hem i helgen också. Var i hallen med tjejerna, kollade FC Ålands cupmatch (men missade såklart Rez mål för ville se hela Mellofinalen, haha /tönten) med Flöjt (!!) och sen hade vi riktig myskväll hela familjen framför Mellon. Väldigt roligt när alla i familjen är hemma samtidigt. 
 
Idag skrev jag tenta. Började plugga på den igår kväll, såå var förvånad över att det kändes så bra som det gjorde. Det var tillämpad fysiologi, och man måste vara godkänd i tre olika delar för att vara godkänd totalt i provet. Trodde allt var lungt, tills jag insåg att jag blandade ihop två saker på sista delen :( så nu är jag sur om den delen inte skulle vara okej, meeen det får jag väl se senare när jag får ut provet..
 
Imorrn har vi typ som praktiskt prov i våra specialidrotter. Så vi ska hålla lektion om gymnastik, och sen ska vi gå på lektion i fotboll och simning, som ngra andra från klassen håller i. Efter det har jag typ 5 inlämningssaker som ska in till nästa vecka, så ska verkligen engagera mig för att få något av dem gjort imorrn. 
 
woho, kämpat för detta typ ett halvår //cool girl

En tisdag i mars

Kategori:

Ska just slå på ett avsnitt Parneviks, men tänkte slänga in några ord här först. Har mitt "kämpadatum" den 21 mars, för fram tills dess är det ganska mycket i skolan, men efter det lugnar det ner sig lite. Har idag försökt få koll på alla uppgifter som ska in och försökt förstå vad det är vi har till tentan på måndag. har lite mer koll nu iaf, så det känns skönt. Imorrn efter skolan åker jag ner och hälsar på Maria :D ska hänga med henne och hennes gymnaster och sova där till torsdag. Så skoj, ska bli roligt att ses igen, det blir ju allt för sällan då man inte bor på samma ställe. Annars vet jag inte. Kom på mig själv igår att bara vara så himla lycklig när jag skulle gå och sova. Tycker så himla mycket om Rez och Naila och när vi bor ihop och jag får gå och sova med dem. Det var en väldigt skön känsla. 
 
Nu Parneviks!