thelifeofadreamer

MALLE P HAR SOMMARLOV

Kategori: Vardag

Vet inte när jag senast längtade efter ett lov så mycket? Typ bästa känslan ändå, att kämpa sig igenom ett skolår och sedan belönas med sommarlov. 

Jag är verkligen glad över att jag till slut hittade rätt. Det var inte läkare jag skulle bli, eller sjukgymnast eller något annat, det var ju tränare såklart! Tänk att det tog så länge att förstå och tänk vad bra att jag kom på rätt till slut.  

Första året avklarat alltså. Jag är utan att ljuga eller överdriva den mest hemkära jag själv vet. Jag ÄLSKAR att vara hemma på min ö, så att bo själv i Stockholm var inte alltid skoj detta år och jag vet att jag kommer tycka det är jobbigt också i höst, men som en av mina favoritsånger beskriver det "anything that's worth having is sure enough worth fighting for, quitting is out of the question, when it gets tough gotta fight some more". Året avslutades idag med en biomektenta och hur den gick tänker jag typ fundera på först i augusti 😂😂 

Annars så fick vi släktingar hit från England i lördags och vi har visat dem runt ön. Väldigt roligt och de är väldigt trevliga. Just nu sitter jag på Eckerö och ser sakta med säkert sommaråland närma sig i horisonten. Jösses vad skönt med sommar! 

Mallan checkar ut från GIH för denna vår
En av biomekuppgif från genomgången av dagens prov. Haha, får jag mer än 2p på den så tkr jag själv att jag är legend. 

Kommer ni ihåg när bloggen blev en matblogg i vintras? Nu är den plötsligt en nagelblogg istället! 💁🏼

Kommentarer


Kommentera inlägget här: