thelifeofadreamer

14 oktober

Kategori:

Ligger i soffan med min nya rosa filt och lyssnar på IFK-matchen som spelas i Helsingfors. Vore ju himla gött om de kunde klå på huvudstadsborna, allra först vore det gött med en kvittering. Väntar på att tjejerna ska checka in i huvudstaden! Så skoj! Ikväll ska vi käka middag någonstans och bara prata, har inte sett dem sedan Kroatien! Sen imorrn ska vi på äventyrsland tror jag, hihi, och sen ha taco-kväll i Uppsala.
Har hunnit med massor känns det som denna vecka, fattar inte hur dagarna blir så intensiva! I torsdags var jag med Virre till Eskilstuna och fick filma Jonna då hon körde i barr. Väldigt skoj att se hallen i Etuna och att få se Jonna in action på barren. Så fina tekniker och kombinationer på gång för henne. Sen när jag kom hem efter att ha varit via skolan på eftermiddagen skulle jag ta en liten tupplur som blev 3h .... (Skyller den dock på uppstigning kl 05.30, inte min grej 🙄😴) vaknade passligt när klockan redan var kväll och insåg att jag måste tentaplugga. Skrev tenta imorse, for hem och tupplurade (bara 1,5h!! Improvement!), och sen begav jag mig till Åkeshov för att filma Nicoles jaeger. Återigen väldigt skoj. Och nu ligger jag alltså i soffan. Tänkte visa lite bilder på saker jag gjort sen förra inlägget.

Hallen i Etuna!
Naglar, igen!
Min gullhund! Fattar inte hur jag pallar bo från henne ☹️
Var på så sjukt god middag till Pia och Ville! Hamburgare och sötpotatispommes 🍔🍟
Båten vore ju perfekta tiden för att plugga, OM INTERNET VILL FUNGERA!! Vilket det ju aldrig gör
Var och åt (haha Hamburgare igen!) till Dinos med två av mina absoluta favoriter i hela världen. Både god mat och gott snack!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: