thelifeofadreamer

Plugg och vardag

Kategori:

Får alltid för mig att skriva blogginlägg när jag ska gå och sova..
Är det något jag blir proffs på här i stockholm så är det iaf att hitta till alla möjliga ställen. Imorrn blir en sådan dag då jag ska orientera mig med bussar och skjutsar ut till först Orminge (??) och sedan därifrån till Lillsved (som jag inte vet var ligger, vet bara namnet). På Lillsved ska jag och en klasskompis och dra timmar för det svenska gymnastikförbundet. Känns roligt och lite häftigt att ha sitt första "uppdrag" för dem. Efter det ska jag sedan ta mig till Nacka för att möta Emily och åka till IKEA, woho! Förhoppningsvis ser alltså denna lägga lite mer tjusig (och rosa..) ut imorgon vid samma tid som nu ;)
På fredag sen ska jag ta mig till Bosön, var nu det är. Asså vardagsspääning indeed, ständigt ta reda på nya vägar för att hitta dit man vill. På Bosön ska vi först få en rundtur på anläggningen och sen göra massa tester. Så skoj! 
 
Annars har jag hunnit med en del sedan sist jag skrev känns det som. Var på landskamp förra veckan med Pia, jobbade på boxningsgala hemma i helgen, varit i hallen och tränat tjejerna, suttit med massa plugg, varit hos mommo och moffa och sånt. Har egentligen lite bilder från veckan som gått, men de är i telefonen och jag är på datorn. Telfonen är dessutom nere på golvet under min hög- och lågsäng jag sover i sååå orkar inte fixa med det nu. För övrigt bra tips till er som har svårt att vakna på mornarna, att gömma telefonen på högsta volym en bit bort. Funkar inte det kan man ju också göra som min fantastiska lillasyster EP och koppla telefonen till en förstärkare. Hihi. 
 
Nu ska jag slå på ngt på netflix och försöka somna. Skulle vilja se 1. Paradise Hotel, 2. Gunde Svan möter, MEN av ngn anledning bråkar min dator och "spolar tillbaka" mig till programmens början så fort det kommer en paus (fattar ni?) och då blir man ju sjukt dampig. Så det går dåligt med det och får bli netflix ist. 
 
När jag nu är på datorn så får det bli två gamla bilder som Therese A tog på oss systrar för något år sedan. I helgen är alla vi systrar hemma, vad kul det blir!! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: