thelifeofadreamer

27 april

Kategori:

I helgen var jag med gympafröknarna till Helsingfors. De är så himla coola hela bunten. Helt olika personligheter men med ett gemensamt intresse. Jag har alltid väldigt roligt tillsammans med dem. Tävlingen i sig gick väldigt bra, steg framåt hela tiden, men jag är mest nöjd över deras beteende i tävlingshallen. De hjälpte varandra, höll en positiv inställning genom hela dagen och ryckte på axlarna åt saker de inte kunde påverka. Vinnarbeteende i mina ögon. Efter en natt i Åbo mellan lör-sön åkte vi färja hem på söndagen. Kom hem till ön 14.10 och åkte till Stockholm igen på kvällen. Och nu är jag hemma på ön igen. Mycket åka fram och tillbaka, men får också mycket gjort på båda orter genom att pendla. Idag skrev jag sista deltentan i biomek, som jag för att bli godkänd behövde skriva 0p/40p på, mohaha, för första deltentan gick väldigt bra. Att den kursen går att kryssa av som avklarad känns ungefär fantastiskt. Nu är det vara två kurser kvar tills sommarlov!! 

Nu ska jag vara hemma tills 1a maj och det ska bli skönt. Imorrn har vi vårfest med gympan som jag är medansvarig för så måste förbereda lite till den. Idag har jag spenderat morgonen på soffan framför gossip girl, käkat dadelbollar till frukost och njutit av solen som lyser in genom balkongdörren. Naila har tuttat i min famn och livet har bara allmänt känts väldigt nice.

Alltid platsbrist när alla föreningar ska värma upp. Vi snodde utrymmet vid klätterväggarna. Funkade mkt bra!
Frida E på bom!
High five med Smilla!
F-tjejerna efter tävling!
Påväg till Åbo efter att vi rusat ut ur träningshallen innan prisutdelning..
Förra veckan var Hanna till Stockholm! Vi gick och tittade på utställningen av kungliga bröllopsklänningar på slottet 😍
Och så kollade vi körsbärsträden i kungsan såklart!
Efter det mötte vi upp Elin och Rasmus och käkade på favvorestaurangen!
Biomekplugg med Jossan!
Som tog allt för mkt tid ...
Men nu är det över! WOHO!
Igår vad det 6 år sedan jag och R träffades ❤️ detta är en av de första bilderna på oss från min student
Vi firade med att gå och käka tillsammans ❤️ bästa R.

Påsken 🐣🐥

Kategori: Allmänt

Tiden rusar förbi och jag ser snart ett  mycket efterlängtat sommarlov närma sig i tunneln! Innan dess är det dock en hel del projekt som ska genomföras. Det är kul! Nu börjar säsongen för tjejerna med massa spännande tävlingar och läger. 


Nu har jag nästan varit på ön i en vecka för påskfirande. På skärtorsdagen var jag till hallen på jobb med Ylva på dagen och sedan hade jag träning med tjejerna i hallen på kvällen. På fredagen hade vi dubbelpass med tjejerna och på kvällen träffades gamla gympagänget, alltså de jag gympade med back in the days, för lite träning tillsammans och sedan middag. På lördagen fick jag äntligen träffa tjejerna som var hemma !! Anna och jag var på IFK-match innan vi beställde pizza och mötte upp resten av tjejjerna i lägenheten. Det var jättehärligt att se dem igen. I sommar kommer Anna och jag troligtvis att bo i samma trappuppgång i samma hus, längtar så mycket tills när vi kan hänga precis när vi känner för det! 😍 kvällen var riktigt härlig ända fram tills jag tappade min telefon i toaletten 🙄😭 asså jag som person brukar inte vara allt för tövlig/förvirrad av mig, men senaste veckorna vad händer?? Tappade ju iPhonen utanför huset för bara någon vecka sedan men fick mirakulöst nog tillbaka den hel. Kanske var det meningen att jag skulle skaffa mig en ny telefon för efter toalettsimmet var den dödare än dödast och jag fick tålmodigt vänta två dagar innan jag idag kunde skaffa mig en ny telefon. Sjukt vad handikappad man känner sig utan telefon. Har ju allt där. Mejl, påminnelse, schema, kalender osv. Nu är jag back on track iaf med en ny (rosa 🙌🏼) telefon. Även införskaffat mig alla extraskal man kan hitta till den för att öka överlevnadschansen .... 

På påsksöndagen träffades alla kusiner hos mormor och morfar för att äta påskfrukost och leta påskägg. Påskfrukosten var ungefär det godaste jag ätit och påskäggsletningen blev ovanligt rolig då Marc bestämde sig för att gömma om Elins ägg till granngården. Haha, det är en intern kusinkamp om att undvika att hitta sitt påskägg sist 😉 gillar mina kusiner mycket! På söndagskvällen bjöd farmor och hennes syster på middag.

Efter träningen i hallen med tjejerna på måndag morgon hade jag helt ledigt och passade på att titta på gamla repriser på tvn och chilla i soffan. Var så fruktansvärt nice. Bara stirrade i taket och lyssnade på bakgrundssorlet från tvn, slumrade till och behövde inte stressa någonstans. På kvällen gick Rez och jag till Dinos och käkade stans bästa burgare, vår favvorätt. Babblade av oss med varandra vilket det känns som vi knappt haft tid med på veckor. Avslutade kvällen med Prison Break (spännande!!) i soffan. Så mys ❤️ 

Nu blir det skola resten av veckan och i helgen åker jag på min första tävling för våren med tjejerna till Helsingfors! 


58...

Kategori:

.. dagar tills jag flyttar in till er på heltid igen ❤️