thelifeofadreamer

The dawn of a new beginning

Kategori:

I slutet på juli fick jag ett erbjudande om att bli heltidsanställd tränare i föreningen. Ett erbjudande jag hoppats så länge på att få och ett långsiktigt mål med hela min GIH resa och utbildningen där. Jag tackade självklart ja och från augusti har jag alltså ett heltidsjobb. Ska få jobba med det jag älskar och vill.


Taggad till tänderna är det nu dags att dra igång hösten. Jag är en stark believer när det gäller att hårt jobb lönar sig. Har nu en fantastisk sommar bakom mig med lata mornar, härliga dagar, roliga kvällar och knäppa minnen att se tillbaka på och njuta av, och nu är det dags att börja jobba igen. Ligger för tillfället i min hytt på Grace. Imorrn börjar skolan igen och år 3 på GIH. Blir dock bara en snabb visit, åker hem redan imorgon dag för att hinna till hallen på kvällen. Ska bli riktigt roligt med skola. Ser fram emot att träffa alla klassisar och att lära mig saker.


💪🏽💪🏽
Förra helgen var jag på kurs till Eskilstuna med Sebban och Helena. De är så himla inspirerande och jag är så otroligt imponerad av deras sätt att jobba. Så metodiska, kunniga och engagerade. Alltid nära till skratt och med glimten i ögat. Ser upp till dem.

☝🏼☁️✏️

Kategori:

Håll fast vid dina drömmar och vid kärleken

Kategori:

Juli kom och juli gick. Men augusti är inte pjåkigt. Kvällarna blir mörkare igen, sådär så man kan se stjärnhimlen. Ljumma kvällar, perfekta för nattbastu och midnattsdopp. Man får käka kräftor. Massa roligt jobb att se fram emot. Listan kan göras lång. 


Ler när jag tänker tillbaka på sommaren, denna kan vara den roligaste hittills. Här är lite bilder från senaste veckorna.