thelifeofadreamer

For the times they are a-changin'

Kategori: Skolan

Har en av mina absoluta favvostunder just nu. Rez ligger och sover brevid och jag gör absolut ingenting, lyssnar på min favoritmusik, tänker och skriver ett blogginlägg nu då. Idag har varit en himla rolig dag. Rezgar kom till Stockholm igår och idag har jag visat honom GIH, vi har shoppat på stan, tupplurat ihop hemma i läggan på eftermiddagen, käkat thaimat på favvostället till middag, kvällspromenerat genom Stockholm och nu har vi krupit isäng. Det är så himla mysigt att umgås ihop. Det gör mig både så himla glad och samtidigt ledsen när han är här på besök. Ledsen för att vi skulle ha en vardag tillsammans varje dag om jag bodde hemma. Det gör mig illa till mods när det slår mig. Jag vet dock att det är för en begränsad tid vi bor på olika håll och snart är jag klar med min utbildning. 


Idag på GIH var det PHLING, vilket är arbetsmarknadsdag. Så det var massa företag som kom till GIH och så var det som en liten mässa i gympahallarna. Man fick prova på massa olika saker och kunde vinna grejer. Typ gå på lina, balansövningar, hänga så länge man kunde i ett uppdrag i räck, stillastående längdhopp osv. Väldigt kul. Något ännu roligare var att Pia Sundhage var på skolan och föreläste idag!! 😍 Pia är en stoor förebild för mig och det var så himla coolt att få lyssna på henne live. Hon berättade om allt från när hon gick på GIH, till vad hon tror är viktigt för att få ett lag att prestera. Hon berättade också om sina OS-medaljer, både med USA och Sverige och avslutade med att sjunga. Inte utan att man blev lite blödig😉 Det är häftigt att se vad rätt personer på rätt plats kan åstadkomma. Allra mest tar jag med mig det hon sa om att "det är vägen som gör mödan värd", och om hur OS inte varit något utan vägen dit. Klokt och bevisar på något sätt hennes stora passion för fotbollen som idrott och inte specifikt en strävan efter medaljer. 

Nej nu ska jag krypa ner under täcken och sova. Imorrn tänker jag vara rebell, skippa morgonlektionerna och hänga med Rez istället. Han far tillbaka på dagen sen 😢 men som tur är blir jag inte själv så länge för Flöjt och Carro kommer på kvällen och så sticker vi tillsammans ner till Göteborg för att hälsa på Anna! Wii 😃👏🏼

Kommentarer


Kommentera inlägget här: