thelifeofadreamer

All this way

Kategori:

Jag har skrivit min sista tenta på GIH!! Och om mindre än en vecka ska vårt PM till uppsatsen vara inlämnat. Efter att vi lämnat in det, presenterat det och opponerat på varandras är det bara uppsatsen kvar av mina tre år på GIH. Efter nästa vecka har vi inte lektioner igen innan januari då vi har opponering på våra uppsatser. Galet ja. 


Nästa vecka börjar äääntligen tävlingaperioden. Brukar vanligtvis inte vara den som längtar mest efter tävlingarna, men detta år har jag bara sådant himla sug att komma igång med dem. Vet inte om det är för att vi efter dem igen kan börja nöta nya svårare saker? Haha, alltid ånga på framåt eller hur var det ..? Borde nog i vanlig ordning bli bättre på att njuta av studen och inte bara försöka flyga framåt så snabbt det går. 

Imorgon har vi Utmaningen i hallen. Hade samma sak i förra veckan. 80 barn som fått leka av sig i hallen och utmana sig själva i olika hinderbanor och samarbetsövningar. Pengarna vi samlar in ska gå till en utomlandsresa med tjejerna i vår/sommar. Ska börja planera för den snart. Tänk vad kul att få ta med "småttisarna" på deras första riktiga bortaresa med gympan. Och samtidigt väldigt kul för de mer erfarna öspelstjejerna att ha ett extra träningsmål med året. 

Påtal om tid som flyger förbi. 4 månader sen vi var på Gotland på öspel!! Sjukt. Längtar tillbaka. Sommarens härligaste vecka.

Bosön och fystester

Kategori: Gymnastik

Onsdag är en av mina lediga dagar från jobbet. Men just denna onsdag blev inte så ledig. Fick frågan om jag ville komma med till Bosön och kolla när Jonna blev fystestad av SOK. Självklart ville jag det. Fruktansvärt inspirerande miljö och personer. Känner mig som en svamp som suger åt mig så mycket jag kan när jag får möjlighet att hänga på på sådant. Däremot inser jag återigen hur mycket jag har kvar att lära. Träningslära är verkligen en hel vetenskap.. 


Sen jag kom från Bosön har jag pluggat .. har tenta imorrn bitti. Har paus nu för att se Hawaii five 0 meeen sen ska jag lägga näsan i böckerna en timme till innan jag tar natt. Imorrn tenta på morgonen och sen hem med dagsbåten så jag hinner till kvällsträningen. Längtar till den. VO2 max test. När proffsen skötte sitt fick jag agera filmare 😂👌🏽

Lajvet

Kategori:

Ska jag vara ärlig känns saker lite två steg fram, ett steg bak just nu. Krigar på med viktiga saker, både i skolan och på jobbet, och det går framåt men det går saaaaktaaa. Vet att great things take time. Men ibland önskar man att man slapp skicka de där extra 5 mejlen, förtydliga idéer 3 gånger extra för att försäkra sig om att alla förstår, göra de där tråkiga och tidskrävande men ack så viktiga grunderna på träningen. Dock så bara springer veckorna iväg med mycket att göra. Kan inte förstå att det är oktober. Mycket mycket pepp på säsongen som ligger runt hörnet. Det är mycket som ska klaffa innan alla serier sitter, men det ska bli så roligt att vara på tävlingsgolvet igen. Börjat måla naglarna igen. Haha, gör alltid det i perioder när jag har mycket annat att tänka på. Terapi osv.