thelifeofadreamer

All this way

Kategori:

Jag har skrivit min sista tenta på GIH!! Och om mindre än en vecka ska vårt PM till uppsatsen vara inlämnat. Efter att vi lämnat in det, presenterat det och opponerat på varandras är det bara uppsatsen kvar av mina tre år på GIH. Efter nästa vecka har vi inte lektioner igen innan januari då vi har opponering på våra uppsatser. Galet ja. 


Nästa vecka börjar äääntligen tävlingaperioden. Brukar vanligtvis inte vara den som längtar mest efter tävlingarna, men detta år har jag bara sådant himla sug att komma igång med dem. Vet inte om det är för att vi efter dem igen kan börja nöta nya svårare saker? Haha, alltid ånga på framåt eller hur var det ..? Borde nog i vanlig ordning bli bättre på att njuta av studen och inte bara försöka flyga framåt så snabbt det går. 

Imorgon har vi Utmaningen i hallen. Hade samma sak i förra veckan. 80 barn som fått leka av sig i hallen och utmana sig själva i olika hinderbanor och samarbetsövningar. Pengarna vi samlar in ska gå till en utomlandsresa med tjejerna i vår/sommar. Ska börja planera för den snart. Tänk vad kul att få ta med "småttisarna" på deras första riktiga bortaresa med gympan. Och samtidigt väldigt kul för de mer erfarna öspelstjejerna att ha ett extra träningsmål med året. 

Påtal om tid som flyger förbi. 4 månader sen vi var på Gotland på öspel!! Sjukt. Längtar tillbaka. Sommarens härligaste vecka.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: