thelifeofadreamer

2017

Kategori:

2017 var året jag blev vuxen, tror jag. Jag fyllde 25, flyttade hem från Stockholm, åkte på öspel, fick mitt första fasta jobb, gjorde en minitågluff i europa, gick mina sista kurser på tränarprogrammet på GIH och så mycket mer. Har väl sällan varit så trött och sliten som i våras, men heller aldrig så glad och pigg på lajvet som i somras. Hösten och vintern sprang förbi och känns som en månad tillsammans, kastades in i jobb och plugg. Vid 12-slaget 31.12 stod jag ute i snön utanför vår fjällstuga och tittade på fyrverkerierna, slogs av hur snabbt året gått och hur mycket som hänt. 
2018 ser jag fram emot ett lungare tempo. I vår har jag inte sökt några kurser alls i skolan, jag ska bara jobba och på min lediga tid ska jag umgås med mig själv och med de jag trivs bäst med. Jag ska kriga stenhårt för de mål jag vill uppnå i hallen, kämpa, slita och försöka mitt bästa. Jag ska ta mig tid att vara ute mer med Naila. Gå längs vattnet. Till hösten vill jag plugga master. 
 
Vilka länder besökte du 2017?
 
Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Frankrike, Storbritannien
 
Favoritprogram på TV?
 
Hawaii five 0, Wahlgrens
 
Låtar som alltid kommer påminna dig om 2016?
 
I won't be found - The Tallest Man on Earth
När jag lyssnade på denna som mest bodde jag i Ekhagen som inneboende. Käkade avokadomackor och drack Vitamin Well. Hade fruktansvärt mycket att tänka på och göra. Våren var påväg och någonstans i tunneln såg jag ett efterlängtat sommarlov vara påväg. 
 
Something New - Axwell Ingrosso
Gotland. Andra kvällen. Jag ligger i min hotellsäng och kan inte sova, är för exalterad inför veckan som väntar. Och lite nervös, vill att det ska gå bra för tjejerna. Årets bästa vecka och minnen för livet. 
 
Luffareblod - Thomas Stenström
Kom hem från Gotland och tog semester. Hade den roligaste sommaren. Kvällsbastu, bad i havet, pizza i köksbordet med vänner mitt i natten, dans, massor av god mat, lata dagar, soliga dagar, regniga dagar (älskar!). Minns att en av sommarens bästa dagar var när jag hängde på mamma och pappa när de körde runt Åland med båten. Njöt och sov om vartannat och var livsjutare nr 1. Ljumma kvällspromenader med Naila i juli då allt för många knasiga saker hände. Åh sommar <3
 
As I lay me down - Viktoria
Haha en mellolåt, tänk att denna skulle hamna på listan över låtar för 2017 .... Detta var min sakna Rez låt tror jag. Fast samtidigt min "nu jäklar". Visste ju att jag ville bo i Stockholm och gå skolan för min egen skull, men samtidigt ville jag ju att vi skulle bo tillsammans hela tiden. "As I lay me down to sleep I wish that you were here with me"
 
Vad la du ner allt för mycket tid på under året?
 
Hayday :)))
 
Några favoritcitat från 2017?
 
(null)(null)(null)Bästa boken du läste i år?
 
Bästa var att jag äntligen började tycka det var roligt att läsa böcker igen. Kan inte minnas att det hänt sedan jag var ca. 16.
 
Detta vill jag inte göra om 2018?
 
Tappa telefonen i toaletten. Eller tappa telefonen ur jackfickan.

Några bilder från 2017

(null)
I januari blev jag förbundsdomare för svenska gymnastikförbundet!

(null)
Under våren på GIH föreläste två av mina stora idoler. Håkan Ericson och Pia Sundhage.

(null)
Under året fick jag via skolan och via kontakter hänga med på massor av roligheter. Bland annat fick jag vara med när SOK gjorde tester på Bosön.

(null)
Mitt i natten på en brygga i början på maj. Åland när det är som vackrast.

(null)
Åkte till Gotland för världens roligaste vecka.

(null) (null) (null)
En av sommarens två roligaste kvällar var på Kallis!

(null)
❤️

(null)
Den andra av sommarens två roligaste kvällar!

(null)
Sommar sol och grillunch. Spenderade många sommardagar med dessa tre.

(null)
Aldrig skrattat så mycket i år som åt detta.

(null)
London, kära London! 🇬🇧

(null)
Och Paris hann vi också till under året!

(null)
Jul hemma hos mamma och pappa!

(null)
Skickade in min uppsats den 28.12!!


(null)
Och spenderade därefter underbara dagar i fjällen 😍


(null)
(null)
(null)
Firade in 2018 med dessa pinglor!

(null)Kommentarer


Kommentera inlägget här: