thelifeofadreamer

Sorg

Kategori:

Sorg. Det är så starkt och så tungt. Sliter mig sönder och samman och får mig att stundvis glömma hur man andas. Ögon som tåras har blvit så normalt att jag slutat bry mig om var eller hur eller när. Ilska som slår ner som en blixt dagligen. Uppgivenhet som infinner sig på några få sekunder och biter sig fast i hela kroppen. Ett huvud som hänger. 
 
Försöker göra så mycket för att det ska kännas bättre. Hänga med vänner, dansa, skratta, vila, sova. I perioder går det helt okej och till och med bra. Men så slår det till igen. Hulkgråt, ont i magen, panik, ilska, uppgivenhet. 
 
Har suttit på verandan mormor. Legat uppe i sviten i din säng. Tittat på dina blommor. Haft på mig halsbandet du gett mig. Lyssnat på våra låtar. Varit i Geta. Varit på bergen. Varit på Måsskär. Simmat. Tittat på fjärilarna. Tittat på fåglarna. Vill vara nära dig mormor.
 
Det har gått fyra veckor. Du fattas mig och det gör så ont. 

Änglahund

Kategori:

(null)

(null)

(null)

(null)

Mitt och hela släktens hjärtan har brustit. Aldrig gråtit så många tårar. Aldrig skrikit så mycket inombords. Aldrig känns mig så tom och liten. Aldrig varit så fundersam och rädd. Min hjälte i livet. Hon som var min bästa vän när ingen annan var det. Hon som satte guldkant på allas tillvaro. 

Jag kan inte förstå att det hänt. Mormor, du kommer fattas mig för alltid. Varje dag för resten av livet. Jag älskar dig.