thelifeofadreamer

Ge mig inga löften i den för det är vårat år Och det är nu som allting vänder

Kategori:

Igår åkte jag tidigare från träningen och satte mig på båten mot Stockholm. Internet funkade inte, utanför var det ljust fast det var kväll och solen speglades i vattnet. Lyssnade på musik. För första gången på månader (?) kände jag ett lugn i kroppen. Utan internet och på en båt mitt ute i havet var det bara jag och musiken i hörlurarna. Det är sällan jag slappnar av nuförtiden. 

Kom på mig själv med att lyssna på mina låtar som jag visualiserar till, tränar mentalt, som jag alltid gjort men tappat så hårt senaste året. 

Stockholm är fantastiskt. Få smälta in i ett tempo och en annan puls. Har så många bra minnen från Stockholm och tiden på GIH. 

Träffade Virre igår. Pratade till 6.00 på morgonen och somnade sen brevid varandra helt utslagna. Kan inte förstå ibland att vi hittat varandra och vilken slump det var att vi stötte ihop. Så glad för den vänskapen. 

Vaknade i ett soligt Stockholm efter bara några timmars sömn. Känner mig inte trött. I eftermiddag kommer Anna och Carro till Stockholm och sedan väntar middag på stan. Saknat dom. 

Är det lycka jag känner igen? Efter snart ett år av mörker och sorg? Något hände när ljuset kom tillbaka. Som om jag är påväg ur min dvala.  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: