thelifeofadreamer

Isle of Man

Kategori:

Hade världens bästa semester i Italien med Rezgar. Ska berätta mer om den och visa bilder. Vill minnas allt <3 

Ikväll somnar jag på ett loft, tolv trappor upp i ett typiskt brittiskt hus på Isle of Man. Är här med tjejerna på tävlingar med de andra öspelsöarna. Utanför kluckar vattnet från havet och imorrn väntar en intensiv och rolig dag. 

Somnar lycklig ikväll (igen!). Igår somnade jag också lycklig. Och dagen innan. Är så tacksam för allt jag har i livet just nu. Världens bästa sommar med Rezgar, både i Italien och hemma. Umgåtts med bästa vänner hela nätter. Nu en vecka äventyr med tjejerna som avslutning på säsongen och sedan väntar två veckor semester till som vi har så roliga planer för att jag blir varm av att tänka på dem. 

Vill alltid ha denhär känslan av lucka när jag somnar. 

Semester del 1

Kategori:

I veckan var jag och dömde SM. Det var precis liks roligt som det låter. Vi domare blev uppassade som prinsessor i ett 30 gradigt Malmö, färska jordgubbar, iskalla smoothies, goda sallader, jättefint hotell och givetvis massor av gymnastik. Jag ÄLSKAR gympabubblan jag lever i och just att få vara med på alla möjliga tävlingar är dröm. Sedan jag kom hem från SM i torsdagskväll, tills jag åkte iväg igen imorse har jag jobbat och fixat med saker 24/7. Sov tre timmar inatt innan vi satte oss på Rosella påväg på semester. Har tolv dagar ledigt framför mig som jag kan göra precis vad jag vill med. 

Just nu sitter jag på ett nattåg påväg till Basel. Imorrn är planen att vi är i Milano. Kan inte fatta att vi äntligen är iväg jag och Rez och bara ska få massor med tid för varandra. Tid för att göra ingenting och allting.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)